بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۷

فارس : واگذاري ها در حجم توليد و اشتغال تاثير منفي داشته است

کد خبر : ۱۹۲۹۷
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، مسعود دانشمند در چهارمين جلسه از سلسله نشست‌هاي اصل 44با اشاره به تلاش هاي صورت گرفته در سازمان خصوصي سازي براي تحقق اجراي سياست هاي اصل44 ، اين تلاش ها را كافي ندانست و اظهار داشت: با وجود تمام اين كوشش ها هنوز به هدف ايجاد انقلاب اقتصادي در كشور كه هدف سياست هاي كلي اصل44 قانون اساسي بود، دست پيدا نكرده ايم.

وي افزود: بايد مشخص شود كه تاثير اين واگذاري ها در افزايش توليد ناخالص داخلي و تغيير حجم توليد و اشتغال در واحدهاي واگذار شده چه بوده است و دليل تاثير منفي واگذاري ها در ميزان توليد و بعضاً كاهش اشتغال در اين واحدها چيست.

در ادامه مهدي جارياني نايب رئيس كميسيون سند چشم انداز و اصل44 اتاق ايران نيز در اين جلسه با اشاره به واگذاري 23شركت بزرگ و 23شركت كوچك به ارزش 38 هزار و 500 ميليارد ريال گفت: در سال جاري نيز سهم مهمي از بودجه دولت قرار است از واگذاري ها تامين شود و 40 شركت بزرگ امسال واگذار خواهند شد.

وي با تاكيد بر اهميت پايش و پيگيري واگذاري ها يادآور شد: اگر واگذاري ها پيگيري و پايش نشود، فضاي واگذاري ها دچار مشكل خواهند شد، ضمن آنكه واضح نيست كه اگر واحد واگذار شده با مشكلي مواجه شود سازمان خصوصي سازي مي تواند به اين موارد رسيدگي كند.

جارياني در ادامه با اشاره به اهداف دولت براي واگذاري 256 شركت بزرگ و 357 شركت كوچك تصريح كرد: وظيفه اصلي خصوصي سازي توانمندسازي بخش خصوصي و تشكيل تشكل ها و تربيت كارآفرينان است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر