تا وقت هست شناسايي كنيد
گفتني است ارزش كل معاملات امروز به 130 ميليارد ريال رسيد.
همچنين در اين روز نماد مخابرات با 32.56 واحد افزايش شاخص، بيشترين تأثير مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل گروه صنعتي سپاهان با 4.68 واحد كاهش، بيشترين تأثير منفي را بر روي شاخص داشت.
به گزارش بورس نيوز ؛ امروز هم در رحمت بر بازار گشوده شد تا سهامداران منتظر مخابرات نيز همانند ديگر سهامداران سهم نصيبشان شود.
اما امروز، نمادهاي كار آفرين، پارسيان، مخابرات، كنتور سازي، ماشين سازي اراك و تا حدودي ملي مس و بانك اقتصاد نوين عرضه شدند اما نكته قابل توجه حضور مجدد سرمايه گذاران پس از واگذاري صف هاي خريد بود كه نشان از عطش بازار براي سرمايه گذاري دارد.
طي معاملات امروز نماد بانك كار آفرين پس از انجام معاملاتي در نرخ تعادلي 2980 ريال ظرف چند دقيقه با صف خريد در نرخ 3068 ريال مواجه شد تا اين مسئله بهانه اي شود براي تشكيل صف خريد مجدد براي سهام پارسيان و اقتصاد نوين كه در ابتداي معاملات صف هاي خريد خود را از دست داده بودند. به اعتقاد اهالي تالار شيشه اي اقبال به سهام بانكي دوباره بازگشته است و احتمال صعود مجدد طي روزهاي آينده وجود دارد.
بر اساس گزارش بورس نيوز عرضه كامل سهام شركت مخابرات طي معاملات امروز امري غير منتظره بود كه بازار را شوكه كرد چرا كه سهام اين شركت كه در ساعات ابتداي شروع معاملات با صف خريد طولاني همراه بود به يكباره با تقاضاهاي فروش روبرو شد كه در نهايت معامله 35 ميليون سهمي را براي اين شركت رقم زد.
در نماد شركت پتروشيمي خارك نيز امروز عرضه اي به جز 8 هزار سهم نداشتيم و در حال حاضر سهام اين شركت با يك ميليون و 338 هزار سهم صف خريد مواجه است.
به اعتقاد اهالي تالار فردا روز تعادل بورس و سهام شركتهاي فعال خواهد بود بطوريكه پيش بيني مي شود عرضه ها در نماد مخابرات فردا نيز تا به تعادل رسيدن قيمت اين سهم ادامه دار باشد. همچنين پيش بيني مي شود ادامه يافتن عرضه ها در بورس به تشكيل صف هاي خريد مجدد براي بانكي ها منجر شود.
به نظر مي رسد عرضه هاي بازار سرمايه در روزهاي آينده بيشتر به سود شركتهاي كوچك ته جدولي تمام شود از همين رو پيش بيني مي شود برخي از شركتهاي قرمز رنگ ته جدول امروز بورس فردا را با رنگ سبز آغاز كنند. توصيه مي شود تا وقت هست آنها را شناسايي كنيد.
اهالي تالار اعتقاد دارند سونامي عرضه هاي بورس به زودي به صنايع ملي مس هم خواهد رسيد.
اما سرمايه گذاران سهام كنتور سازي امروز هم نشان دادند كه همچنان به پتانسيل هاي رشد اين سهم معتقدند و در شرايط عرضه نيز تمايل به خريد اين سهم در سه درصد مثبت دارند. پيش بيني مي شود با گذر اين سهم از مرز 800 تومان در روز آينده انتظارات به كنتور سه رقمي افزايش پيدا كند.
