ایسنا : كاهش تعرفه واردات خودرو در دستور كار كميسيون ماده يك قرار گرفت
بابك افقهي ـ معاون كل سازمان توسعه تجارت و مشاور وزير بازرگاني ـ در گفتوگو با خبرنگار بازرگاني ايسنا با بيان اينكه يكي از گزينههاي موجود براي اجراي ماده 40 قانون بودجه سال 88 مجلس شوراي اسلامي كاهش تعرفه واردات خودرو سواري است عنوان كرد: وزارت بازرگاني براي جلوگيري از افزايش جهشي قيمت محصولات مصرفي نهايي كشاورزي در داخل كشور راه حل كاهش تعرفه واردات خودرو را پيشنهاد كرده و به همين منظور نيز بررسي هاي كارشناسي كاهش تعرفه واردات خودرو آغاز شده است.
افقهي گفت: از آنجا كه قانونگذار به دولت تكليف كرده است تعرفه محصولات كشاورزي همانند تعرفه خودرو سواري تعيين شود، وزارت بازرگاني براي جلوگيري از ايجاد شوك ناگهاني به بازار و فشار بيش از اندازه به مصرف كننده گزينه كاهش تعرفه واردات خودرو سواري، در دستور كار كميسيون ماده يك قرار گرفت و پس از كار كارشناسي كليه گزينههاي پيشنهادي براي تصميم گيري به دولت ابلاغ ميشود.
به گزارش ايسنا بر اساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي در قانون بودجه 88 پيشبيني ميشود تغييرات تعرفهاي در 118 رديف تعرفه كالاهاي كشاورزي اعمال شود. بررسي سازمان توسعه تجارت بر روي 118 رديف تعرفه و كالاهاي كشاورزي نشان ميدهد كه بايد تحقيق و بررسي بيشتري در مورد اينكه كدام محصول كشاورزي ماده اوليه بوده و كدام محصول نهايي است انجام گيرد.
با توجه به اينكه بسياري از اين رديفهاي تعرفهاي پيش از اين بر اساس نظرات كارشناسي و با تكيه بر نظرات تشكلها تعيين تكليف شده و به تصويب هيات دولت رسيده بود به نظر ميرسد اين موارد مجددا بايد بر اساس كار كارشناسي و در حيطه كميسيون ماده يك مورد بررسي قرار گيرند كه اين امر زمانبر خواهد بود و به همين دليل نيز در چاپ كتاب تعرفه سال جديد و ابلاغ آن به گمركها تاخير ايجاد خواهد شد.
گفته ميشود يكي از گزينههاي پيشنهادي تعرفه 40 درصدي براي واردات خودرو سواري نيز ارائه شده است.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
