بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۱
سومین خبر داغ صبح امروز از راه رسید؛

پای صندوق‌های سرمایه‌گذاری به بازار پایه باز شد

پس از اخبار منفی پیرامون بازار پایه صبح امروز، خبری مثبت از این بازار پرریسک به گوش رسید که می تواند معاملات را تحت تاثیر خود قرار دهد.
کد خبر : ۱۹۸۲۷۷
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، پس از کش و قوس‌های فراوان سازمان بورس مجوز ورود صندوق‌های سرمایه‌گذاری به بازار‌پایه را صادر کرد.

براساس این گزارش، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مجاز هستند حداکثر ۱۰درصد از کل دارایی صندوق را به سهام شرکت‌های حاضر در بازار پایه اختصاص دهند.

پای صندوق‌های سرمایه گذاری به بازار پایه باز شد

این موضوع خبر مثبتی برای بازار پایه تلقی می‌شود چراکه می‌تواند گردش نقدینگی در این بازار را افزایش دهد و پای صندوق‌های سرمایه‌گذاری به این بازار نیز باز می‌شود.

این خبر به همراه خبر تجدید ارزیابی «وبملت» و از آن مهمتر حمایت رئیس‌جمهور از بازارسرمایه در صحبت‌های روز گذشته می‌تواند محرک قوی برای رشد بازار سرمایه باشد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
ورشکستگی از جنس انحصار در بازارپایه‌ای
تولید نشدن حتی یک دستگاه کامیون؛
ورشکستگی از جنس انحصار در بازارپایه‌ای
زیان انباشته شرکت کام سهامداران تلخ کرد
رشد ۷۷ درصدی زیان «قجام» در سال ۹۸؛
زیان انباشته شرکت کام سهامداران تلخ کرد
شعبان بی‌مخ‌ها در حوالی بورس
گزارش ساعت پنج و نیم عصر؛
شعبان بی‌مخ‌ها در حوالی بورس
ارسال نظر
captcha