بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۱
عينك سياه و سفيد بين الملل

پایان بحران، نیمه اول سال آینده

عينك سياه و سفيد بين الملل دريچه ارتباطي شما با معتبرترين خبر گزاري هاي جهان است تا بدين طريق مهم ترين اخبار اقتصادي جهان را در قالب يك خبر از پيش چشمانتان بگذرانيد .
کد خبر : ۲۰۱۶۰

گروه بين الملل بورس نيوز ؛ عينك سياه و سفيد بين الملل دريچه ارتباطي شما با معتبرترين خبر گزاري هاي جهان است تا بدين طريق مهم ترين اخبار اقتصادي جهان را در قالب يك خبر از پيش چشمانتان بگذرانيد .

1- اسوشیتد پرس: پس از تصمیم شرکت خودروسازی کرایسلر به منظور تعطیل کردن 1900 نمایندگی فروش خود در یک سال آینده، شرکت جنرال موتورز نیز از تصمیم خود برای تعطیلی 1100 نمایندگی این شرکت در مدت مذکور خبر داد.

2- اسوشیتد پرس: تولید ناخالص داخلی 16 کشور اروپایی استفاده کننده از واحد پولی یورو طی فصل ابتدایی سال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 4.6 درصد کاهش یافت.

3- رویترز : یک هفته پس از اجرای طرح در اختیار گرفتن کنترل شرکتهای خدماتی صنعت نفت توسط دولت ونزوئلا در این کشور ، هوگو چاوز در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال تسری این روند بر بخش بانکی اعلام کرد که فعلاً تمرکز دولت بر بخش نفت است.

4- رویترز : بر اساس اعلام دپارتمان کار ایالات متحده ، شاخص قیمت مصرف کننده این کشور در ماه آوریل تغییری نکرده است. این امر می تواند نشان دهنده پایان روند افت قیمت کالاها و خدمات به تبع رکود اقتصادی باشد.

5- فرانس پرس: شرکت فروشگاه های زنجیره ای وال مارت اعلام کرد که درآمد خالص این شرکت در فصل ابتدایی سال جاری بدون تغییر نسبت به سال گذشته به 3.02 میلیون دلار رسیده است. وال مارت بزرگترین شبکه فروشگاه های زنجیره ای را در سراسر جهان در اختیار دارد.

6- فرانس پرس: رئیس صندوق بین الملل پول اعلام کرد که بر اساس پیش بینی این نهاد ، رکود اقتصاد جهان در نیمه ابتدایی سال 2010 به پایان می رسد.

7- بلومبرگ: شرکت مخابراتی اتصالات امارات اعلام کرد که برای خرید 32 درصد از سهام شرکت مخابراتی Meditelecom مراکش که از جانب شرکت پرتغالی Dortugal Telecom در حال فروش است، آماده می باشد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر