بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷
حجم معاملات پلی اتیلن سنگین بدون تغییر ماند؛

ادامه روند کاهشی پلی پروپیلن "مارون"

ادامه روند کاهشی پلی پروپیلن
نرخ میانگین ثبت شده برای این محصول به ۸۵ میلیون و ۳۵ هزار ریال در هر تن رسید و ارزش معاملات نیز به ۱۵۹ میلیارد و ۱۶ میلیون ریال رسید.
کد خبر : ۲۰۲۳۰۸
نویسنده :
مینا علیزاده

کاهش فروش پلی پروپیلن پتروشیمی مارون در بورس کالا ادامه دارد

به گزارش واحد تحقیق و مطالعات بورس نیوز، در هفته گذشته شاهد عرضه ۳.۷۴۰ تن محصولات پلی‌پروپیلن در گرید‌های مختلف از سوی شرکت پتروشیمی مارون بودیم که با تقاضای چشمگیر ۸.۰۳۰ تنی مشتریان و حجم معاملات ۳.۶۷۴ تنی مواجه شد که نسبت به هفته منتهی به ۶ آذر ماه با کاهش ۲۲۰ تنی همراه بود.

قیمت میانگین هر تن پلی پروپیلن در هفته گذشته با رشد ۶.۳ درصدی نسبت به هفته منتهی به ۶ آذر ماه به ۱۰۵ میلیون و ۵۸۱ هزار ریال در هر تن و ارزش معاملات این محصول نیز در هفته گذشته به ۳۸۷ میلیارد و ۹۰۶ میلیون ریال رسید.

همچنین در هفته گذشته شاهد عرضه ۱.۸۷۰ تن محصول پلی اتیلن سنگین در گرید‌های مختلف بودیم که نرخ این محصول نیز با رشد ۱.۸ درصدی در مقایسه با هفته گذشته همراه بود، اما حجم معاملات بدون تغییر همراه بود که در نهایت ۱.۸۷۰ تن از این محصول معامله شد.

نرخ میانگین ثبت شده برای این محصول به ۸۵ میلیون و ۳۵ هزار ریال در هر تن رسید و ارزش معاملات نیز به ۱۵۹ میلیارد و ۱۶ میلیون ریال رسید.

کاهش فروش پلی پروپیلن پتروشیمی مارون در بورس کالا ادامه دارد

در جدول معاملات محصولات اصلی شرکت پتروشیمی مارون در هفته گذشته و همچنین نمودار ماه‌های اخیر نرخ محصولات پلی پروپیلن و پلی اتیلن سنگین این شرکت ارائه شده است.

کاهش فروش پلی پروپیلن پتروشیمی مارون در بورس کالا ادامه دارد

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
افزایش میزان تولید صنعت پتروشیمی
بورس نیوز گزارش می‌دهد:
افزایش میزان تولید صنعت پتروشیمی
کاهش خریداران محصولات
رشد نرخ‌ها در مقابل کاهش معاملات ایستاد؛
کاهش خریداران محصولات "مارون"
افزایشی ۷۳۷ تنی حجم معاملات
عملکرد این پتروشیمی در بورس‌کالا بررسی شد؛
افزایشی ۷۳۷ تنی حجم معاملات "مارون"
نگاهی به عملکرد این پتروشیمی در بورس‌کالا؛
افزایش ۶۶۰تنی حجم معاملات پلی اتیلن سنگین "مارون"
ارسال نظر
captcha