بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۹
فروش ۹ ماهه شرکت به ۷.۶۳۰ میلیارد ریال رسید؛

افزایش اندک نرخ فروش "فجر"

افزایش اندک نرخ فروش
جمع درآمد‌های عملیاتی ۹ ماهه شرکت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته و علیرغم رشد بیش از درصدی نرخ فروش محصول اصلی شرکت، تنها ۱۰درصد افزایش داشته است.
کد خبر : ۲۰۴۱۳۵
نویسنده :
مینا علیزاده

فروش ۹ ماهه شرکت به ۷.۶۳۰ میلیارد ریال رسید

به گزارش واحد تحقیق و مطالعات بورس نیوز، فولاد امیرکبیر کاشان در آذر ماه موفق به ثبت و شناسایی درآمد عملیاتی یک هزار و ۱۹۰ میلیارد ریالی شده تا به این ترتیب جمع درآمد‌های عملیاتی شرکت از ابتدای فروردین ماه سال جاری تا پایان آذر ماه به ۷ هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال برسد.

لازم به ذکر است، جمع درآمد‌های عملیاتی ۹ ماهه شرکت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل و علیرغم رشد بیش از ۵۰ درصدی نرخ فروش محصول اصلی شرکت، تنها ۱۰ درصد افزایش داشته که علت این امر افت محسوس مقادیر فروش محصولات گالوانیزه شرکت بوده است.

فروش ۹ ماهه شرکت به ۷.۶۳۰ میلیارد ریال رسید

نرخ فروش هر تتن از محصولات گالوانیزه به عنوان محصول اصلی شرکت نسبت به آبان ماه با رشد بیش از ۲ درصدی همراه بوده و به ۷۲ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال به ازای هر تن رسیده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر
captcha