بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۳

فارس: كارنامه 10 ماهه معاملات قرارداد آتي سه محصول

کد خبر : ۲۰۴۳۲
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، سازمان بورس اوراق بهادار در شرايطي از سال گذشته محصول جديد معاملات قرار داد آتي در بورس كالا را راه‌اندازي كرده كه طي فعاليت 10 ماهه اين محصول،‌افزون بر 6 ميليارد و 73 ميليون تومان داد و ستد بر روي سه نوع محصول اونس طلا، مفتول مس 8 ميليمتري و سكه طلا طرح امام (ره) انجام شده است.

بر اساس اين گزارش، معاملات قرارداد آتي در سال گذشته با اونس طلا شروع شد كه از مرداد تا آبان 87 اين محصول در قالب 669 قرارداد ، يك ميليارد و 620 ميليون تومان داد و ستد شده است.

از طرف ديگر مفتول مس 8 ميليمتري نيز طي ماه‌هاي آذر و دي در مجموع 51 قرار داد داشت كه ارزش اين قراردادها بالغ بر 326 ميليون تومان برآورده شده است.

با راه‌اندازي قرارداد آتي سكه ، فعالان بازار به اين محصول جديد اقبال گسترده‌ايي نشان دادند به طوري كه طي ماه‌هاي دي 87 تا ارديبهشت 88 در مجموع 2 هزار و 453 قرارداد به ارزش 1/5 ميليارد تومان بر روي سكه طلا انجام شده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر