وضعیت بازار پس از فروکش کردن تب انتخابات
نرگس افشار مدیر عامل کارگزاری سهام بارز در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز بابیان مطالب فوق افزود : هر دو جناح اصلی کشور در بازار سرمایه از سهم قابل توجهی برخوردارند و در صورت پیروزی هر کدام از آنها بازار با نوسان شدیدی مواجه می شود .
وی خاطر نشان کرد : اکثر سرمایه گذاری هایی که در بورس کشور انجام می شود توسط نهادهای شبه دولتی یا شرکت های سرمایه گذاری بزرگ صورت می پذیرد و سهم اندکی از معاملات بورس متعلق به مردم است لذا در صورت تغییر دولت یا تداوم دولت فعلی شرکتهای سرمایه گذاری یا سایر نهادهای سرمایه گذار بزرگ با تغییر تحول مواجه خواهند شد که در هر صورت موجب نوسان در بازار سرمایه خواهد شد .
وی ادامه داد بطور مثال این احتمال وجود دارد که در صورت تغییر دولت فعلی شرکت مهر اقتصاد ایران که ارتباط نزدیکی با این دولت دارد و بخش عمده ای از سهام شرکت های بورسی را نیز در اختیار دارد با مشکل مواجه شود که این موضوع در نهایت در بورس تأثیر زیادی خواهد داشت .
مدیر عامل کارگزاری سهام بارز در ادامه گفتگوی خود با خبر نگار بورس نیوز تصریح کرد : در هر صورت نوسان انتخابات ریاست جمهوری مقطعی خواهد بود و بعد ازفروکش کردن تب انتخابات بازار به مسیر اصلی خود بازمی گردد .
افشار در مورد چگونگی عرضه سهام شرکتهای اصل 44 در بورس نیز گفت : علی رغم اینکه بازار در چند ماه گذشته مثبت شده و مردم در حال بازگشت به این بازار هستند اما سهم سرمایه گذاری های مردمی در این بخش بسیار پایین است و سهام اکثر شرکتهای مشمول اصل 44 به نهادهای شبه دولتی واگذار می گردد .
وی محقق شدن خصوصی سازی را در کشور منوط به واگذاری مدیریت شرکتها به بخش خصوصی سازی دانست و در مورد صنایع پربازده در سال جاری به خبرنگار بورس نیوز گفت : بنظر می رسد در سال جاری گروه بانکی و برخی از شرکتهای خودروسازی از پتانسیل خوبی برای رشد برخوردار باشند.
