بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۱

آفتاب :پیروز این حماسه ملت بزرگ ایران و مقام معظم رهبری است

کد خبر : ۲۰۹۶۰
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینكه این حماسه بزرگ جشن بزرگ سیاسی است، گفت: پیروز این حماسه ملت بزرگ ایران و مقام معظم رهبری است كه با هدایت‌هایشان سبب شكل گرفتن این حماسه شده‌اند.

آیت‌الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به اینكه آنچه در روز ۲۲خرداد ۸۸ مردم ایران شكل دادند به حق باید نام آن را حماسه بزرگ ملت نامید، افزود: روزی كه ملت با حضور باشكوه خود بار دیگر وفاداری خود را به نمایش گذاشتند و این حماسه حاوی پیام‌هایی است كه این پیام‌ها می‌تواند درس عبرتی برای همگان باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینكه اولین پیام برای ملت ایران پیام هوشیاری است، تصریح كرد: از چند ماه قبل دشمنان انقلاب تلاش وسیعی برای كمرنگ كردن حضور مردم در صحنه كردند و از دامن زدن به بی‌اعتمادی و القای تقلب و تخلف در انتخابات و اینكه نظام جدی نیست را ترویج كردند.

وی در ادامه خاطرنشان كرد: ملت ایران با هوشیاری و اطلاع از مكر دشمنان به صحنه آمدند و با حضور شكوهمند خود تمامی شیطنت‌ها را ناكام گذاشتند.

آیت‌الله خاتمی پیام دوم ملت ایران را ولایت‌مداری دانست و افزود: در این حماسه بزرگ ملت ایران از هدایت‌ها و تدابیر مقام معظم رهبری به عنوان اصلی‌ترین عامل بهره جست و رهنمودهای معظم له نقش اساسی در این حضور افتخارآمیز داشت.

عضو هیئت رئیسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاكید بر اینكه سومین پیام این بود كه بصیرت ملت ایران ستودنی است، خاطرنشان كرد: كاندیدایی كه مورد حمایت اكثریت قرار گرفت مورد هجمه بی‌نظیری بود كه از اول انقلاب تا كنون بی‌سابقه بوده و به یك رئیس‌جمهور كه بر فرض اینكه منتخب واقع نشود، حداقل دو ماه دیگر رئیس‌جمهور ایران است، وارد آوردن این همه هجمه بی‌سابقه است.

وی اضافه كرد: اینكه در تلویزیون بگویند رئیس‌جمهور دروغگو و فریبكار است و ملت ایران بیش از ۲۰ میلیون رای به وی بدهند قطعاً ارزشش بیش از رایی ‌است كه در دوره دوم ریاست جمهوری خاتمی به وی دادند زیرا وی رقیب جدی نداشت ولی احمدی‌نژاد از لابلاهای هتاكی‌ها توسط ملت برگزیده شد و این انتخابی بسیار معنادار توسط مردم است.
عضو مجلس خبرگان رهبری به نقش رسانه ملی در آفرینش این حماسه اشاره كرد و گفت: رسانه ملی بستری عادلانه فراهم كرد كه كاندیدا برنامه‌ها و نقدهای خود را به صورت آشكار بیان كنند و ملت با آگاهی به كاندیدای مورد قبول خود رای بدهند.

آیت‌الله خاتمی اضافه كرد: ضمن تشكر از رسانه ملی پیشنهاد می‌كنیم كه برای جلوگیری از پیامدهای منفی برخی از مناظره‌ها همانند اهانت‌های صریح یا نامبردن كاندیدایی كه در مناظره شركت ندارند، مناظره‌ها از قبل ضبط و پس از حذف موارد منفی اطلاع‌رسانی شود تا جلوی پیامدهای منفی آن گرفته شود.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینكه این حماسه بزرگ جشن بزرگ سیاسی است، گفت: پیروز این حماسه ملت بزرگ ایران و مقام معظم رهبری است كه با هدایت‌هایشان سبب شكل گرفتن این حماسه شده‌اند و كاندیدای دیگر نیز در این راستا باید بدانند كه اگر برای خدا وارد صحنه شده‌اند اگر رای هم نیاوردند پیروز هستند ولی اگر برای غیر خدا وارد ‌شده‌اند در صورت پیروزی شكست خورده هستند.

وی در ادامه خاطرنشان كرد:‌ از كاندیداها انتظار می‌رود همانطور كه خود گفتند تلاش در جهت وحدت ملت و همراهی هواداران خود با كاندیدای منتخب داشته باشند كه این خود لازمه مردم‌سالاری دینی است و كسانی كه مردم سالاری را قبول دارند باید پیامدهای آن را بپذیرند و اگر هم رای نیاوردند به نظر اكثریت احترام بگذارند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر