بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۷

ایسنا: ضرورت رفع محدوديت اساسنامه‌اي بورس كالا پيش از عرضه در فرابورس

کد خبر : ۲۱۰۵۳
مصطفي اميد قائمي در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره نتيجه مباحث مطرح شده در مورد ميزان ماليات بر معاملات شركت اظهار كرد: در اين باره چند موضوع مطرح است كه ابتدا بايد هر تصميمي در اين باره به صورت لايحه يك فوريتي از سوي دولت به مجلس ابلاغ شود و مجلس روي آن راي‌گيري كند. همچنين در برنامه توسعه پنجم گنجانده شده كه با تكميل شدن اين برنامه، لايحه نيز تصويب مي‌شود.

او ادامه داد: مصوبه‌اي از شوراي عالي بورس اخذ شده كه معاملات فرابورس فعلا تحت عنوان معاملات بورس تلقي شود يا مجوز بورس به شركت فرابورس هم داده شود كه در اين صورت معاملات شركت فرابورس هم با همان ماليات نيم درصد خواهد بود. البته با سازمان امور مالياتي هم مذاكراتي در اين باره صورت گرفته كه موافقت نهايي اعلام نشده است.

وي در ادامه درباره عرضه سهام شركت بورس كالاي ايران در شركت فرابورس گفت: بايد راهكاري براي اين معامله پيدا شود. چون از جهت اساسنامه شركت بورس كالا داراي محدوديتي است كه فكر مي‌كنم مشكل خاصي نباشد. از آنجا كه اساسنامه اعلام كرده هيچ سهامداري نبايد بيش از 2.5 درصد سهم داشته باشد، اگر سازمان بورس موافقت كند مشكل برطرف مي‌شود.

مديرعامل شركت فرابورس با بيان اينكه از مجموعه شركت‌هاي اخراج شده از بورس تنها 9 شركت شرايط پذيرش در فرابورس را دارند، گفت: يك شركت سرمايه‌گذاري با سرمايه يك ميليارد تومان و يك شركت مربوط به مواد پليمري با سرمايه 2.5 ميليارد تومان آماده‌ترين آنها براي عرضه هستند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر