کاهش 1.1 درصدی میزان تولید صنعتی در آمریکا
1- اسوشیتد پرس: بر اساس اعلام دپارتمان تجارت ایالات متحده میزان ساخت خانه های جدید در ماه می 17.2 درصد و میزان درخواست برای مجوز ساخت و ساز در این مدت 4 درصد در این کشور رشد کرده است .
همچنین بر اساس گزارش دپارتمان کار ایالات متحده ، شاخص قیمت تولید کننده که منعکس کننده سطح قیمت عمده فروشی در آمریکا است تنها 0.2 درصد در ماه می افزایش یافته است . شایان ذکر است که انتظار می رفت این شاخص در مدت مذکور 0.6 بالا رود.
2- اسوشیتد پرس: بانک مرکزی نیوزلند اعلام کرد که رشد اقتصادی این کشور پیش از پایان سال جاری آغاز خواهد شد ، اما این روند بسیار کند خواهد بود. اقتصاد نیوزلند طی 18 ماه اخیر در رکود به سر برده است.
3- اسوشیتد پرس: بر اساس اعلام وزارت تجارت و صنعت سنگاپور ، میزان صادرات غیر نفتی این کشور در ماه می به میزان 12 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است. با این وجود میزان صادرات در مدت مذکور در قیاس با ماه آوریل 5.6 درصد رشد را پشت سر گذاشته است.
4- فاکس بیزینس: بر اساس اعلام بانک مرکزی ایالات متحده ، میزان تولیدات صنعتی این کشور در ماه می نسبت به ماه پیش از آن 1.1 درصد کاهش یافته که عمده علت آن کاهش تولید در بخش خودرو ، معدن و تکنولوژی های برتر می باشد.
5- بنا بر گزارش گروه بين الملل بورس نيوز ؛ تا این لحظه از معاملات روز چهار شنبه بازارهاي كالايي هر بشكه نفت خام سبك با 59 سنت افزایش قيمت به 71.06 دلار رسيده است . هر اونس طلا براي تحويل در ماه آگوست با 5.3 دلار کاهش قیمت در 937.5 دلار معامله مي گردد .
در بازار نقدي فلزات رنگين ، مس با رشدی 1.22 درصدي به قيمت 4997 دلار در هر تن دست يافته و آلومينيوم نيز با رسيدن به قيمت 1583 دلار 0.77 درصد افزایش یافته است. همچنين قيمت هر تن سرب با رشدی 1.41 درصدی به 1662 دلار رسيده است. در اين ميان قيمت روي با 1.44 درصد افزایش به قيمت 1558 دلار در هر تن معامله مي گردد .
6- رویترز : گروه BRIC که متشکل از چهار اقتصاد نوظهور بزرگ جهان یعنی برزیل ، روسیه ، هند و چین می باشد ، در پایان نشست کار خود در مسکو بیانیه ای را صادر کرد و در آن خواست تا سهم اقتصادهای نو ظهور در سیستم های ملی جهانی و تصمیم گیری های سازمان ملل افزایش یابد.
7- فرانس پرس: رییس شرکت نفتی عظیم ConocoPhilips اعلام کرد که دخالت دولت ها در بازار انرژی و استفاده از قوانین محدود کننده یا تشویقی آنها برای سرمایه گذاری در انرژی های نو و روی گرداندن از سوخت های فسیلی می تواند عرضه نفت خام را در آینده نزدیک با مشل مواجه کرده و بحران نفتی شدیدتری از بحران های قبلی را ایجاد کند.
8- فرانس پرس: اقتصاد دانان بانک های بزرگ ایالات متحده در گزارش جدید اتحادیه بانکداران آمریکا پیش بینی کردند که رکود اقتصادی این کشور در فصل سوم سال 2009 به پایان برسد.
