تشکیل کانون برای سرمایه گذاران استانی
طی این مصوبه عنوان گردید که مقررات مربوط به تاسیس و فعالیت کانون شرکت های سرمایه گذاری استانی توسط معاونت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار ، تهیه و جهت تصویب به هیات مدیره سازمان ارائه گردد.
مدیر عامل شرکت بورس در گفتگوی اختصاصی با بورس نیوز در نحوه فعالیت این کانون ها، اظهار داشت : ایجاد کانون شرکت های سرمایه گذاری استانی در ماده 33 قانون بازار اوراق بهادار آمده است. طبق این قانون به کارگزاران و سرمایه گذاران استان ها اختیار داده شده است که کانونی برای فعالیت های خود تشکیل دهند.
قالیباف اصل افزود: شرکت های سرمایه گذاری شامل 30 شرکت هستند و در این مصوبه پیش بینی شده که کانونی داشته باشند .
وی ادامه داد : آیین نامه های این کانون ها توسط سازمان بورس تهیه و مصوب می گردد.
مدیر عامل شرکت بورس در خصوص عملکرد و حوزه کار کانون شرکت های سرمایه گذاری استانی گفت : دامنه عملکرد این کانون می تواند گسترده باشد به شرطی که مسئولان این کانون ها از مقررات آیین نامه ای که توسط سازمان بورس ابلاغ می شود ، به نحو احسن استفاده نمایند.
مدیر عامل شرکت بورس در پاسخ به سوال بورس نیوز مبنی بر تصمیم گیری هیات واگذاری در مورد واگذاری 5 درصد از سهام بنگاه ها به مدیران آنها ، اظهار داشت : پاسخ به این سوال در حیطه وظایف شرکت بورس نیست ولی گمان می رود که این 5 درصد از سهم دولت کاسته می شود و در اختیار مدیران بنگاه ها قرار می گیرد.
