بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۲

ایرنا: شاخص بهاي توليدکننده در ايران افزايش يافت

کد خبر : ۲۲۱۳۷
متوسط شاخص بهاي توليدکننده در ايران در سال 1387 به عدد 7/503 رسيد که نسبت به متوسط سال 1386 معادل 8/21 درصد بالا رفت. اين ميزان افزايش بيشتر از 8/16 درصد و 2/12 درصد ترقي شاخص به ترتيب در سال هاي 1386 و 1385 بوده است.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا به نقل از اداره آمار اقتصادي بانک مرکزي، در بين گروههاي اصلي شاخص بهاي توليدکننده در ايران گروه محصولات صنعتي با افزايشي برابر 19/7 درصد، کشاورزي، دامداري و جنگلداري 27/9 درصد، مستغلات، اجاره و فعاليت هاي کسب و کار28/7 درصد و همچنين حمل و نقل، انبارداري و ارتباطات 11/1 درصد به ترتيب بيشترين اثر را در بالا بردن شاخص بهاي توليدکننده داشتند. 

اين چهار گروه بيش از 89 درصد افزايش شاخص بهاي توليدکننده در ايران را موجب شد. 

شاخص مذکور در ماه هاي مختلف سال مورد گزارش نسبت به ماه گذشته نوسان داشت به طوري که در آذر ماه ثابت بود و در ماه هاي دي و بهمن به ترتيب به ميزان 0/2 و 0/5 درصد کاهش يافت ولي در ديگر ماه هاي سال از 0/2 درصد(آبان ماه) تا 2/5 درصد(تير و مرداد ماه) افزايش نشان داد. 

شاخص بهاي توليدکننده در ايران در ماه هاي مختلف سال 1387 نسبت به ماه مشابه سال گذشته افزايش يافت که کمترين ميزان ترقي را در اسفند ماه(15/7 درصد) و بيشترين افزايش را در مهر ماه (25/9 درصد) دارا بود. 
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر