بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۰
در پی گزارشات مثبت اقتصادی

شاخص S&P500 چهار رقمی شد

شرکت فورد موتورز از رشد 106 درصدی فروش خودروهای سبک خود در ماه جولای خبر داد و گزارشات مالی بهتر از حد انتظار اعلام شده توسط چند بانک مشهور اروپایی نیز توانست جو بازارهای مالی را مثبت گرداند.
کد خبر : ۲۲۶۰۴
گروه بین الملل بورس نیوز؛ با شروع روند رو به رشد وال استریت در ماه آگوست شاخص S&P500 توانست پس از مدت ها سطح هزار واحد را بشکند.

اعلام گزارشات اقتصادی پیرامون تولیدات کارخانه ای ایالات متحده ، ساخت وساز در این کشور و  بانکداری عواملی بودند که پس از 9 ماه دوباره S&P500 را چهار رقمی ساختند.

روز گذشته  انستیتوی مدیرت عرضه ایالات متحده اعلام کرد که به احتمال زیاد تولیدات کارخانه ای کشور در ماه آینده برای اولین مرتبه از ژانویه 2008 به بعد رشد خواهد کرد .

دپارتمان تجارت نیز طی گزارشی عنوان نمود که مخارج ساختمانی آمریکا طی ماه ژوئن افزایش یافته است.

همچنین شرکت فورد موتورز از رشد 106 درصدی فروش خودروهای سبک خود در ماه جولای خبر داد و گزارشات مالی بهتر از حد انتظار اعلام شده  توسط چند بانک مشهور اروپایی نیز توانست جو بازارهای مالی را مثبت گرداند.

طی معاملات دوشنبه در وال استریت شاخص صنعتی داوجونز 1.25 درصد بالا رفت و به 9286.56 واحد رسید . 

شاخص S&P500 رشدی 1.53 درصدی را پشت سر گذاشت و به 1002.63 واحد رسید. همچنین شاخص ترکیبی نزدک با رسیدن به سطح 2008.6 واحد افزایشی 1.52 واحدی را به ثبت رساند.

در پی رشد وال استریت قیمت کالاها در بازارهای مختلف از جمله بازار فلزات، انرژی و محصولات کشاورزی بالا رفت و همین امر منجر به مثبت شدن مجدد برخی از بورس های آسیایی گردید. با این وجود ادامه نوسان گیری در بعضی از بازارهای منجر به افت شاخص ها شده است.

تا این لحظه از معاملات روز جاری در بورس توکیو شاخص نیکی 225 به میزان 0.2 درصد بالا رفته و شاخص هانگ سنگ بورس هنگ کنگ 0.1 درصد مثبت شده است.

 در بازار سئول نیز شاخص ترکیبی به میزان اندکی افزایش یافته است. در این میان بورس های تایوان و سنگاپور در حدود یک درصد منفی شده اند. شاخص ترکیبی بورس شانگهای تا این لحظه 0.3 درصد رشد کرده است.

همچنین دیروز در اروپا نیز تقریبا تمام بازارها رشد کردند و شاخص های اصلی این بازارها بیش از یک درصد بالا رفتند

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر