ایسنا: آخرين وضعيت معاملات شركتهاي كارگزاري در چهار ماهه نخست سال
خلاصه معاملات شركتهاي كارگزاري بورس اوراق بهادار تهران در چهار ماهه نخست سال ٨٨ نشان ميدهد كه از بين ٨٧ شركت كارگزاري، كارگزاري بانك ملت، بانك صادرات و بانك تجارت بيشترين سهم را از نظرخريد و فروش به خود اختصاص دادند.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در چهار ماهه نخست سال، كارگزاري بانك ملت با بيش از ١٤ هزار دفعه معاملاتي،٠٢/٢٤ درصد ارزش كل معاملات را از لحاظ خريد و فروش به خود اختصاص داد و در رتبه اول ايستاد.
بعد از بانك ملت؛ كارگزاري بانك صادرات با ٢٦ هزار و ٨٩١ دفعه معاملاتي، ٧٢/١٤ درصد كل ارزش معاملات را از آن خود كرد و از اين نظر در رتبه دوم ايستاد، كارگزاري بانك تجارت سومين كارگزاري است كه با ٣٦ هزار و ٥٧١ دفعه معاملاتي، ٥٨/٩ درصد ارزش كل معاملات را به خود اختصاص داد و در جايگاه سوم قرار گرفت.
بعد از اين سه شركت، كارگزاري صبا تامين با ٨٥/٨ درصد، آرمون بورس با ٦/٤ درصد،مفيد با ٧/٣ درصد، بانك صنعت و معدن با ٢/٢ درصد، حافظ با ١/٢ و بهمن با ٢ درصد در ردههاي بعدي از نظركل ارزش معاملات قرار گرفتند.
در اين ميان كارگزاري بانك ملي ايران، رشد پايدار، بانك كشاورزي، بانك پاسارگاد و بهگزين بيش از يك درصد از ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند و٧٢ شركت كارگزاري نيز كمتر از يك درصد سهم داشتند.
و اما در جدول ردهبندي معاملات شركتهاي كارگزاري، كارگزاري سهام گستران شرق، بدره سهام و سهام پويا هركدام با ٠٣/٠ درصد در آخرين رده اين جدول قرار گرفتند.
