صعود شاخص ها در سراسر جهان
روز گذشته موسسه تحقیقاتی Conference Board اعلام کرد که شاخص اطمینان مصرف کنندگان آمریکایی ها درماه جاری با 6.3 واحد افزایش به 54.1 واحد رسیده است.
همچنین بر اساس گزارشات ، شاخص قیمت مسکن S&P / Case Shiller نیز در فصل دوم سال جاری به میزان 1.4 درصد رشد کرده است.
دیروز در عین حال رییس جمهور ایالات متحده ، بن برناک رییس کنونی بانک مرکزی این کشور را در مقام مذکور ابقاء کرد.
طی معاملات سه شنبه وال استریت شاخص صنعتی داوجونز 0.32 درصد بالا رفت و به 9539.29 واحد رسید .
شاخص S&P500 با رشدی 0.24 درصدی در 1028 واحد بسته شد و شاخص ترکیبی نزدک نیز با رسیدن به سطح 2024.23 واحد افزایشی 0.31 درصدی رابه ثبت رساند .
در پی اعلام خبر های مثبت اقتصادی در ایالات متحده و رشد وال استریت ، بیشتر بورس های آسیایی نیز در روز چهارشنبه مثبت شده اند.
تا این لحظه از معاملات روز جاری افزایش شاخص ها در بورس های توکیو و شانگهای در حدود 1.5 درصد بوده و بورس های سئول و هنگ کنگ تقریباً 0.6 درصد رشد کرده اند .
در سنگاپور نیز شاخص Straits Times به میزان 0.5 درصد بالا رفته اما در این میان بورس تایوان با افتی 1.7 درصدی روبرو شده است .
همچنین دیروز در اروپا بورس ها معاملات مبهمی را پشت سرگذاشتند و درحالی که بیشتر بازار ها کمتر از یک درصد رشد کردند. بورس های استکهلم و ایتالیا به ترتیب 0.55 و 1.09 درصد سقوط کردند.
