گزارشات اقتصادی هنوز مبهم هستند
گروه بين الملل بورس نيوز ؛ عينك سياه و سفيد بين الملل دريچه ارتباطي شما با معتبرترين خبر گزاري هاي جهان است تا بدين طريق مهم ترين اخبار اقتصادي جهان را در قالب يك خبر از پيش چشمانتان بگذرانيد .
1- آسوشیتدپرس: کمیسیسون ارتباطات کره جنوبی سرانجام با فروش گوشی تلفن همراه آیفون شرکت اپل در این کشور موافقت کرد . بازار تلفن همراه کره جنوبی تحت تسلط سامسونگ ، LG و سایر تولید کنندگان داخلی این محصول است و فروش گوشی های خارجی در این کشور با کسب موافقت دولت امکان پذیر است .
2- اسوشیتد پرس : بر اساس اعلام دپارتمان آمار سنگاپور شاخص قیمت مصرف کننده در این کشور طی ماه آگوست به میزان 0.3 درصد کاهش یافت .
3- اسوشیتد پرس : انیستیوی آمار ملی مکزیک اعلام کرد که نرخ بیکاری در این کشور طی ماه آگوست به 6.28 درصد رسیده که بالاترین نرخ بیکاری این کشور در 13 سال گذشته به حساب می آید .
4- رویترز : دولت نیوزلند اعلام کرد که اقتصاد این کشور پس از افول در پنج فصل متوالی سرانجام در سه ماهه منتهی به پایان ژوئن با رشدی 0.1 درصدی مواجه شده است .
5- بنا بر گزارش گروه بين الملل بورس نيوز ؛ تا این لحظه از معاملات روز چهار شنبه بازارهاي كالايي هر بشكه نفت خام سبك با 18 سنت کاهش قيمت به 71.58 دلار رسيده است . هر اونس طلا براي تحويل در ماه دسامبر با 2.1 دلار رشد قیمت در 1017.6 دلار معامله مي گردد .
در بازار نقدي فلزات رنگين ، مس با افتی 0.9 درصدي به قيمت 6189 دلار در هر تن دست يافته و آلومينيوم نيز با رسيدن به قيمت 1842 دلار 0.33 درصد کاهش یافته است. همچنين قيمت هر تن سرب با افتی 1.73 درصدی به 2231 دلار رسيده است. در اين ميان قيمت روي با 0.26 درصد کاهش به 1906 دلار در هر تن معامله مي گردد.
6- فرانس پرس : مدیر عامل شرکت فورد موتورز اعلام کرد که بازار خودرو آمریکا در وضعیت مناسبی به سر می برد و انتظار می رود که فروش خودرو در آمریکای شمالی طی ماههای پیش رو افزایش یابد .
7- مارکت واچ : بر اساس اعلام دولت آلمان ، شاخص تولیدات بخش خصوصی در این کشور طی ماه سپتامبر با 1.8 واحد کاهش نسبت به ماه پیش از آن به 52.2 واحد رسیده است .
شایان ذکر است که مقادیر بالای 50 واحد این شاخص نشان دهنده رشد تولیدات بخش خصوصی در این کشور است و پایین تر بودن رقم شاخص مذکور نسبت به ماه آگوست نشان می دهد که نرخ افزایش سطح تولیدات در ماه سپتامبر نسب به ماه پیش از آن کمتر بوده است .
همچنین شاخص خرید مدیران آلمان که بیانگر سطح تولیدات کارخانه ای این کشور است در ماه سپتامبر با 0.4 واحد افزایش بالغ بر 41.6 واحد شده است .
8- فرانس پرس : نخست وزیر هند اعلام کرد که اقتصاد جهانی هنوز از خطر عبور نکرده است .
