پیش بینی بانک جهانی از رشد اقتصادی خاورمیانه و قیمت نفت
1- آسوشیتدپرس: وزیران اقتصاد هفت کشور صنعتی در نشست خود در استانبول طی بیانیه ای اعلام کردند که اقدامات انجام شده توسط دولت ها باعث بهبود شرایط اقتصادی شده اما روند احیای اقتصاد جهانی بسیار شکننده است. وزیران اقتصاد هفت کشور صنعتی همچنین از چین خواستند تا واحد پول خود را تقویت کند .
2- رویترز : بانک جهانی رشداقتصادی منطقه خاورمیانه و آفریقای شمالی را برای سال آینده چهار درصد پیش بینی کرد و همچنین ضمن پیش بینی متوسط قیمت 63 دلار برای نفت خام در 2010 اعلام کرد که این قیمت می تواند از ایجاد بحران مالی در کشور های تولید کننده این محصول جلوگیری کند.
3- سی ان ان : انیستیتوی ورشکستگی آمریکا ( ABI ) اعلام کرد که میزان ورشکستگی کسب و کارهای شخصی در این کشور طی 9 ماه ابتدایی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به میزان 35 درصد بالا رفته است.
4- فرانس پرس : بانک مشهور ING در گزارشی اعلام کرد که شیوه کنونی احیای اقتصاد اروپا به گونه ای است که می تواند منجر شود کشورهای مختلف با سرعت های متفاوتی از رکود خارج شوند که این امر ایجاد شکاف اقتصادی عمیقی میان کشور های اروپایی دامن خواهد شد .
5- فرانس پرس : وزیر اقتصاد برزیل اعلام کرد که میزبانی این کشور از رقابت های المپیک 2016 بطور یقین اثر مثبت شگرفی بر اقتصاد این کشور خواهد داشت و مطمئناً منجر به تحریک بیش از پیش اقتصاد رو به رشد برزیل خواهد شد .
6- فرانس پرس : بانک جهانی روز گذشته طی گزارشی اعلام کرد که سال 2010 برای اقتصاد جهانی بسیار مبهم خواهد . این نهاد معتقد است که بیکاری در سطح جهانی طی سال آینده بازهم افزایش خواهد یافت .
7 – شینهوا : دولت چین اعلام کرد که شاخص خرید میزان ( PMI) این کشور در ماه سپتامبر 0.3 درصد بالا رفته و به 54.3 درصد رسیده است . مقادیر بالاتر از 50 واحد این شاخص نشان دهنده رشد فعالیت های کارخانه ای می باشد .
