بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۱

ایلنا: اعتراف وزير نفت به عدم اجراي مصوبه مجلس در مورد بنزين

کد خبر : ۲۵۲۱۲
مخبر كميسيون انرژي در مجلس شوراي اسلامي از احتمال ادامه روند فروش بنزين وارداتي به قيمت يارانه‌اي در ادامه سال خبر داد. 

سيد عماد حسيني نماينده غروه در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا، اظهار داشت: از طريق رسانه‌ها از موضوع احتمال ارائه لايحه متمم بودجه 88 با خبر شده‌ايم. اما به نظر مي‌رسد دولت به فروش بنزين وارداتي به قيمت يارانه‌اي در ادامه سال ادامه خواهد داد. 

وي افزود: بودجه 88 دچار انحرافات و مشكلاتي شد و وزير نفت نيز در كميسيون اقرار كرد كه تنها مصوبه ستاد حمل‌ونقل سوخت را اجرا كرده است. 

نماينده مردم غروه، اين موضوع را غير قانوني خواند و گفت: ممكن است پس از اين بسياري از وزارت‌خانه‌ها به خودشان اجازه دهند كه خلاف مسير قانوني حركت كنند. 

وي تصريح كرد‌: بارها به دولت تذكر داده‌ايم كه در صورت آنكه قادر به اجراي مصوبه مجلس نيست، مي‌تواند اصلاحيه‌اي به مجلس ارائه دهد اما به نظر مي‌رسد دولت به اين روند تا پايان سال ادامه خواهد داد. 
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر