بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۰۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۴

مرتضی حیدری ، در سرزمینی با اختلاف ساعتی زیاد با ایران!

کد خبر : ۲۵۵۴۱
عصر ایران-با غیبت بحث برانگیز "مرتضی حیدری" یکی از مجریان مشهور برنامه های خبری و سیاسی صداو سیما در چند هفته اخیر موجی از گمانه زنی و شایعات مختلف درباره عدم حضور او در صداوسیما منتشر شد ؛ طوری که دامنه شایعات این مجری تلویزیون را در نقش چهره ای فراری به خارج از کشور تا مهره ای اطلاعاتی که فعلاً از دیدها پنهان شده و... ترسیم نمود .

البته این مساله ای بدیهی است که تجسس بی مورد در زندگی اشخاص و شهروندان نه تنها جایز نیست بلکه اقدامی مذموم و خلاف اخلاق انسانی است ، اما چهره های مشهور ورسانه ای اگر چند وقتی از دیده ها پنهان باشند خواه نا خواه بازار شایعات داغ شده و انواع و اقسام حرف ها و حدیث های (عموما نادرست) درباره آنها مطرح می شود.

بنابراین با ملاحظه چنین واقعیتی پرسش از عدم حضور چهره ای مشهور و رسانه ای نه تنها اقدامی غیر اخلاقی نیست بلکه با توجه به عادت روزانه بینندگان رسانه ، پرسش از عدم حضور رسانه ای چهره های آشنا و مشهور امری بدیهی است .

از این منظر غیبت ناگهانی چهره های مشهور رسانه ای و عدم ارایه توضیح مقتضی از سوی آنها ، بازار شایعات را داغ می کند و در این باره نمی توان مردم یا رسانه ها را مقصر دانست ، بلکه مقصر اصلی همان چهره غایب یا رسانه ای است که آن چهره رسانه ای را در استخدام خود داشته است.

غیبت چند هفته ای مرتضی حیدری ، مجری مشهور صداوسیما نیز از این قاعده مستثنی نیست و متاسفانه مصاحبه بخش خبری " بیست و سی " صداوسیما با او درباره غیبت ناگهانی اش نیز نه تنها ابهامات را رفع نکرد بلکه بر دامنه شایعات و ابهام ها افزود ؛ چرا که حیدری در مصاحبه خود با صداوسیما بسیار رمز دار و با ابهام سخن گفت . مثلا او از گفتن مکان اقامتش امتناع کرد و تنها گفت که محلی که در آن قرار دارد اختلاف ساعتی زیاد با ایران دارد !

پرسشی که در اینجا مطرح می شود این است که بر مبنای چه ملاحظه ای حیدری از گفتن کشور محل اقامتش طفره رفت و یا اینکه نگفت که در چه رشته ای و یا در کدام دانشگاه تحصیل می کند؟!

با این حساب و با توجه به ملاحظات پیش گفته درباره شایعات به وجود آمده پیرامون غبیت چهره های مشهور رسانه ای هنگامی که اطلاع رسانی درست و صحیحی در چنین مواقعی صورت نمی گیرد به این معنا است که تعمدا عده ای به دنبال داغ کردن بازار شایعات هستند و مردمی را که از غیبت چهره ای مشهور در صداوسیما به دنبال چنین شایعات و گمانه زنی هایی می روند نه تنها نمی توان شماتت کرد بلکه شماتت اصلی از آن کسانی است که با غیبت ناگهانی خود و با عدم اصلاع رسانی صحیح و درست بازار شایعات را داغ می کنند .

طبیعتا زندگی شخصی هر کسی به خود او مربوط است و این امری بدیهی و طبیعی است اما چهره های مشهور همان گونه که از مواهب چهره شدن برخوردار می شوند ناگزیر از پرداخت هزینه نیز هستند که ، زیر ذره بین بودن یکی از همین هزینه هاست.

از سوی دیگر چهره های رسانه ای ملزم اند در باره خود اطلاع رسانی دقیق کنند و این حق بینندگان و شهروندان است که درباره غیبت چهره های مشهور بدانند و در این زمینه عدم اصلاع رسانی به موقع به مردم، در واقع هیچ انگاشتن این حق طبیعی مردم و نوعی توهین به مخاطب است . از سوی دیگر عدم اطلاع رسانی درست درباره غیبت چهره های مشهور همان طور که اشاره شد به داغ شدن بازار شایعات کمک می کند و مقصر اصلی این روند ، چهره ها هستند نه مردم .
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر