بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲
در گفت‌وگو با کارشناس بازارسرمایه مطرح شد:

تحمیل سایه ابهامات روسی به نتیجه برجام!

تحمیل سایه ابهامات روسی به نتیجه برجام!
هفته گذشته ایران به توافقات نزدیکتر شده و خود را با شرایط برجام هماهنگ کرده بود؛ اما در حال حاضر به دلیل وقوع جنگ ابهامات موجود در برجام بیشتر شد.
کد خبر : ۲۵۵۴۶۷

سایه ابهامات در نتیجه مذاکرات

احسان خورشیدی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با بورس نیوز، در خصوص تأثیر جنگ اوکراین و روسیه در کامودیتی‌ها بیان کرد: این جنگ اثرات خود را در قیمت کامودیتی‌ها و کالا‌های جهانی نشان می‌دهد. در واقع این جنگ در نهایت قیمت کامودیتی‌ها را دستخوش تغییر کرده و در فروش برخی شرکت‌ها نیز تأثیرگذار بوده است.


بیشتر بخوانید: بورس و روند خنثی و رکودی در اسفند


وی ادامه داد: در واقع هفته گذشته ایران به توافقات نزدیکتر شده و خود را با شرایط برجام هماهنگ کرده بود؛ اما در حال حاضر به دلیل وقوع جنگ ابهامات موجود در برجام بیشتر شد. به همین دلیل بازار داخلی دوباره متوقف شده و به انتظار نتایج برجام و تأثیرات آن نشسته است.

محبی در پایان خاطرنشان کرد: از طرفی این جنگ منجر به افزایش ابهامات برجام شده که در واقع نتیجه توافقات به واسطه جنگ در وضعیت مشخصی قرار ندارد. همچنین با توجه به شرایط فعلی می‌توان گفت رشد اقتصادی منفی هنوز از بین نرفته و روند آتی آن بیشتر به نتایج مذاکرات بستگی دارد. البته وضعیت برجام در جهت شفافیت مثبتی در حال پیشروی بود که با وقوع جنگ، این موضوع نیز در هاله‌ای از ابهام فرو رفت.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
بورس و روند خنثی و رکودی در اسفند
در گفت‌وگو با بورس نیوز مطرح شد:
بورس و روند خنثی و رکودی در اسفند
احتمال تعادل بازار سرمایه در سال آینده
در گفت‌وگو با بورس نیوز مطرح شد:
احتمال تعادل بازار سرمایه در سال آینده
پرنوسان و کم‌ریسک‌‌های
در گفت‌وگو با بورس نیوز تاکید شد؛
پرنوسان و کم‌ریسک‌‌های "پتروشیمی" کدامند
چرا بورس به نفت ۱۰۰ دلاری واکنشی نشان نداد
در گفت‌وگو با کارشناس بازار سرمایه مطرح شد:
چرا بورس به نفت ۱۰۰ دلاری واکنشی نشان نداد
ارسال نظر