ایسنا: صفارهرندي: موضعگيريها نبايد نسبت به شخصيتهاي نظام كينهتوزانه باشد
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: سخنان و موضعگيريها نبايد كينهتوزانه نسبت به شخصيتهاي نظام باشد و هركس كه در اين دوره 30 ساله زحمت كشيده، نزد خدا ديده شده و نزد مردم بايد ديده شود.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) محمدحسين صفار هرندي در اجلاس سراسري معاونين تبليغات و روابط عمومي حزب موتلفه اسلامي درباره جريانشناسي اتفاقات مربوط به انتخابات رياست جمهوري اظهار كرد: بارها اصلاحطلبان از آقاي موسوي در انتخاباتهاي گوناگون خواسته بودند نامزد شود اما ايشان نپذيرفته بودند اما در دور جديد انتخابات رياست جمهوري با بيان توجيهاتي نظير اينكه ايران در خطر و انقلاب در حال نابودي است و نگران شدم، وارد صحنه انتخابات شدند كه اين صورت تبليغي قضيه بود.
وي افزود: افرادي نيز تحليل ارايه ميكنند كه ايشان وابسته به سرويسهاي اطلاعات بيگانه است و به همين دليل وارد صحنه انتخابات شده بود.
وي تاكيد كرد: بنده نه حرف آقاي موسوي را قبول دارم و نه ادعاي ديگران كه ايشان از سوي سرويسهاي خارجي ماموريت يافته در صحنه انتخابات وارد شود.
وزير سابق فرهنگ وارشاد اسلامي تصريح كرد: يك مساله مبتني بر يافتههاي قبلي به عنوان اطلاع و خبر واقعيت دارد، هر بار كه به سراغ آقاي موسوي رفتند از اصليترين دلايل ايشان براي امتناع از نامزد شدن در انتخاباتهاي گوناگون اين بود كه شرايط مهيا نيست، ايشان بايد پاسخ اين سوال را بدهند كه شما چه شرايطي ميخواستيد؟
وي ادامه داد: در اواخر دهه هفتاد و اوايل دهه هشتاد اتفاقاتي در كشور افتاد كه منجر به اختلاف و انتزاج ميان جريان سياسي داخلي و خارجي بود، برخي افراد به اروپا رفتند و با اروپاييها رايزنيهاي سياسي برقرار كردند و از آنها خواستند وزن سياسي جناح خود را با آنها سنگين كنند.
وي تصريح كرد: اين از مسايلي بود كه پس از نابودي رژيم پهلوي و بعد از محو شدن خاطرات ننگين عهد قجر نسبت به خارجيها سابقه نداشت و بعد از انقلاب اولين بار بود كه يك جريان سياسي وزن خود را با كمك خارجيها ميخواست زياد كنند و پس از مجلس ششم اروپاييها تهديد كرده بودند كه اگر انتخابات برگزار كنيد رابطه قطع ميشود، نه تنها اين طور نشد بلكه اولين كساني كه پيروزي اصولگرايان در مجلس هفتم را تبريك گفتند همين اروپاييها بودند.
صفارهرندي افزود: آقاي موسوي همه مسايل انقلاب را ميديد و رفتار دوستانش را ميدانست اما سوال اينجاست كه چه شد در سال 87 و در آستانه انتخابات شرايط را مساعد ديد؟ چه تغييراتي را مشاهده كرد؟ آيا آقاي موسوي تغيير كرده بود و ديگر آرمانهاي دهه 60 را نداشت؟ آقاي موسوي بايد پاسخ اين سوالات رابدهد.
وي تاكيد كرد: درباره مسايل پس از انتخابات عدهاي خودسر نيز به اسم حمايت از قانون وارد اين قضايا شدند و نمونه آن حوادث كوي دانشگاه و كهريزك است كه مقام معظم رهبري عنوان جنايت را در مورد كوي به كار بردند. بايد گفت در محيط فتنه اتفاقات بدي رخ ميدهد اما گناه به دوش كساني است كه شروع كننده بازي بودهاند.
وي افزود: ما نگران حضور خارجيها در اين انتخابات بوديم كه آنها براي ما انتخابات برگزار كنند و در خصوص ادعاهاي آقايان موسوي و كروبي بايد از آنها پرسيده شود كه تا چه ميزان براي احقاق حق راه قانوني را پيمودهاند.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره انتخابات شوراها و مجلس نيز گفت: در انتخابات شوراها و مجلس دخالت جريانات سياسي بسيار تاثيرگذار خواهد بود و اگر اصولگرايان دچار انشعاب شوند همان سرنوشتي كه جبهه اصلاحات در انتخابات دور دوم شوراها دچار آن شد بر سر اصولگرايان هم خواهد آمد.
وي افزود: نبايد به انگيزههاي انشعابطلبانه ميدان داد حتي اگر با زيباترين شعارها باشد زيرا اين انشعاب به سقوط خواهد رسيد.
وي درباره حزب موتلفه اسلامي نيز گفت: اين حزب يك تشكل پيشگام در دفاع از اسلام، ايران اسلامي و حريم ولايت است.
