بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۷
عينك سياه و سفيد بين الملل

بزرگترین عرضه در تاریخ بورس های جنوب شرق آسیا

عينك سياه و سفيد بين الملل دريچه ارتباطي شما با معتبرترين خبر گزاري هاي جهان است تا بدين طريق مهم ترين اخبار اقتصادي جهان را در قالب يك خبر از پيش چشمانتان بگذرانيد.
کد خبر : ۲۵۸۷۶

گروه بين الملل بورس نيوز ؛ عينك سياه و سفيد بين الملل دريچه ارتباطي شما با معتبرترين خبر گزاري هاي جهان است تا بدين طريق مهم ترين اخبار اقتصادي جهان را در قالب يك خبر از پيش چشمانتان بگذرانيد .

1- اسوشیتدپرس : تیموتی گیتنر ، وزیر خزانه داری ایالات متحده اعلام کرد که فرآیند احیای اقتصاد این کشور کمی پر تلاطم و وقت گیر خواهد بود .

2- اسوشیتد پرس : رییس جمهور ایالات متحده طی سخنرانی خود اظهار داشت که گزارشات اشتغال و رشد اقتصادی اعلام شده در هفته گذشته نشان داد که بسته های عظیم تحریک اقتصادی که وی به اجرا گذاشته ، مثمر ثمر بوده است.

در هفته گذشته مشخص شد که نرخ بیکاری در آمریکا تا پایان ماه گذشته میلادی در سطح 9.8 درصد ثابت مانده و رشد اقتصادی این کشور نیز در فصل سوم سال بالغ بر 3.5 درصد گشته است.

3- مارکت واچ : شرکت Maxis ، بزرگترین اپراتور تلفن همراه در مالزی ، قرار است که با عرضه اولیه 3.43 میلیارد دلاری در ماه جاری وارد بورس کوالالامپور شود . بدین ترتیب بزرگترین عرضه اولیه در تاریخ بورس های جنوب شرق آسیا رقم خواهد خورد .

4- فرانس پرس : بر اساس اعلام دولت کره جنوبی صادرات این کشور در ماه گذشته میلادی 8.3 درصد کاهش یافته و به 34.03 میلیارد دلار رسیده است. سطح واردات نیز با کاهشی 16.3 درصدی بالغ بر 30.23 میلیارد دلار شده است.

5- فرانس پرس : در حالیکه برنج هندی همواره یکی از محصولات وارداتی بسیاری از کشورهای آسیایی بوده ، دولت هند روز گذشته اعلام کرد که به علت وقوع خشکسالی شدید طی سال جاری در این کشور و افت قابل توجه تولید این محصول مجبور است برای خنثی سازی این امر 30 هزار تن برنج وارد کند.

6- بلومبرگ : بر اساس اعلام دولت چین ، شاخص خرید مدیران این کشور در ماه اکتبر با 0.9 واحد افزایش به 55.2 واحد رسیده است . شاخص مذکور مهمترین شاخص نشان دهنده سطح تولیدات کارخانه ای در چین می باشد.

7- بلومبرگ : درحالی که شرکت های ساختمانی مشهورDubai Properties و Emaar امارات متحده عربی در حال مذاکره برای ادغام هستند ، مدیر عامل شرکت Dubai Properties به جرم اختلاس توسط مقامات قضایی امارات دستگیر شد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر