بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۸ - ۰۸:۵۴
ماه آینده میلادی افتتاح می شود

بزرگترین کارخانه تک واحدی تولید آلومینیوم جهان در امارات

پروژه آلومینیوم امارات ( Emal ) که مشارکت خاصی میان شرکت آلومینیوم دبی و شرکت Mubadala ابوظبی می باشد انتظار می رود از ماه آینده میلادی کار خود را آغاز کند .
کد خبر : ۲۶۲۵۱

گروه بین الملل بورس نیوز : پروژه آلومینیوم امارات ( Emal ) که مشارکت خاصی میان شرکت آلومینیوم دبی و شرکت Mubadala ابوظبی می باشد انتظار می رود از ماه آینده میلادی کار خود را آغاز کند .

بر اساس اعلام شرکت Mubadala ، ساخت این پروژه که به عنوان بزرگترین کارخانه تکواحدی تولیدی آلومینیوم در جهان به شمار خواهد آمد تقریباً تمام شده است .

بر طبق این گزارش ، پروژه Emal دو بازار مقصد عمده را مدنظر دارد و تمرکز صادراتی این پروژه برروی چین و بازار اروپا خواهد بود .

ارزش این پروژه 5.7 میلیارد دلار و مکان آن نیز در ابوظبی می باشد .

بر اساس خبرهای رسیده از مقامات مرتبط با این پروژه Emal ، در فاز اول خود ظرفیت تولید 700 هزار تن آلومینیوم در سال را دارد .

البته انتظار می رود که ظرفیت کامل فاز اول این پروژه با ظرفیت تولیدی 1.4 میلیون تن در سال تا سال 2013 یا 2014 عملیاتی گردد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر