بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۲

ميز بانک تا چند روز آينده در بورس تشکيل مي شود

کد خبر : ۲۶۳۲۸
معاون ناشران و اعضاي شرکت بورس و اوراق بهادار از تشکيل ميز بانک تا 10 روز آينده در اين شرکت خبر داد.

"محمدرضا رستمي" روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: قرار است در اين ميز نمايندگاني از بانک هاي بورسي و غيربورسي که شامل بانک هاي دولتي و خصوصي مي شود، حضور يابند. 

به گفته وي، شرکت بورس اوراق بهادار تلاش هايي رابراي حضور نمايندگان و کارشناساني از بانک مرکزي براي حضور در اين جلسه انجام داده است. 

معاون ناشران و اعضاي شرکت بورس در ادامه از تشکيل ميز خودرو پس از ايجاد ميز بانک خبر داد و اظهار داشت: در اين ميز متخصصان،‌ کارشناسان و مديران صنعت خودرو حضور خواهند داشت. 

وي آشنايي بيشتر فعالان بازار سرمايه با صنايع مختلف موجود در بورس و کمک و راهنمايي متقابل به آنها را از اهداف ايجاد اين ميزها عنوان کرد و گفت: از آنجا که بورس ارتباطات مناسبي با دولت و وزارتخانه ها دارد، مي تواند کمبودها و کاستي هاي اين صنايع را به دولت منتقل کند. 

رستمي تاکيد کرد:‌ برهمين اساس تاکنون ميز صنعت بيمه و بر مبناي دستاوردهاي آن سمينار بيمه برگزار شده است. 

معاون ناشران و اعضاي شرکت بورس و اوراق بهادار گفت: ميز سيمان نيز در هفته گذشته تشکيل و تمام روساي توليدکنندگان سيمان، انجمن صنفي توليدکنندگان و فعالان بازار سرمايه در آن حضور داشتند. 

رستمي در پايان اظهار داشت: در اين ميز نقطه نظرات دست اندرکاران اين صنعت شنيده شد و برهمين اساس قرار شد تا مديرعامل انجمن صنفي توليدکنندگان صنعت سيمان گزارشي را تهيه کند تا به نهادهاي تصميم گيرنده ارسال شود. 
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر