باز شدن پاي مخملبافها به زندان کهریزک
در همين مورد و در پي دستورات رهبري، دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي مسئله را پيگيري و گزارش هايي را براي ايشان ارسال كرده است؛ گزارش هايي كه دربرگيرنده جزييات، اسامي و اطلاعات دقيق مربوط به وقوع حوادث مذكور است.
البته مجلس نيز به اقتضاي نقش نظارتي خود وارد ماجرا شد، اما با گذشت يك ماه از پايان تحقيقات مجلس، هنوز گزارشي از اين بررسي ها براي هيئترييسه مجلس ارايه نشده و به نظر مي رسد اين گزارش هنوز آخرين مراحل تكميل شدن را مي گذراند و به گفته برخي نمايندگان در حال به روز شدن است. احتمال دارد اين گزارش در هفته جاري در مجلس قرائت شود.
در همین زمینه هفته نامه پنجره نوشت: اظهارنظر برخي شاكيان خصوصيپرونده فجایع کهریزک خبر از آن دارد كه «سميرا مخملباف» درصدد تهيه فيلمي از موضوع كهريزك شده است.
مخملباف به برخي از خانواده های بازداشت شدگان کهریزک پيغام داده كه به تركيه بيايند و با او همكاري كنند تا او فيلم كهريزك را بسازد؛ فيلمي كه حتما با گرايشي ضدايراني ساخته خواهد شد و با صحنه گرداني جشنواره هاي خارجي جايگاهي نظير «بدون دخترم هرگز» خواهد يافت.
اميد است با برخورد قاطع با ريشههاي حوادث اخير و دنبالههاي نظام سلطه، راه توطئهگري دشمنان اين مرز و بوم مسدود شده و در كنار آن با رسيدگي و برخورد با خطاهاي غيرقانوني انجام گرفته، مسير بيتوجهي به احكام نوراني اسلام و سياستهاي عالي نظام قطع شود.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
