کد خبر : ۲۶۴۲۸۳
در دستور کار قرار دارد؛
۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۰
مدیرعامل شرکت برق حرارتی گفت: برنامه احداث سه هزار و ۲۶ مگاوات نیروگاه حرارتی توسط برق حرارتی، هزار و ۴۷۸ مگاوات نیروگاه حرارتی توسط صنایع و ۵۱۵ مگاوات ارتقای ظرفیت عملی تولید واحد‌های حرارتی در دستور کار قرار بگیرد.

برنامه احداث بیش از ۳ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی

بورس نیوز: عبدالرسول پیشاهنگ، مدیرعامل شرکت برق حرارتی سهم واحد‌های حرارتی از کل نیروگاه‌های منصوبه کشور را ۸۱ درصد اعلام کرد و گفت: سهم تولید برق این واحد‌ها به ۹۵ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: تولید سالانه ۳۴۸ میلیارد کیلووات‌ساعت برق توسط نیروگاه‌های کشور، جایگاه ما را در جهان جابه‌جا می‌کند، مدیرعامل برق حرارتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۶۸ درصد نیروگاه‌های کشور سهم بخش خصوصی و مابقی آن متعلق به بخش دولتی است.

پیشاهنگ به ثبت چهار رکورد صنعت تولید برق حرارتی در دوره اوج بار سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: افزایش ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی در یک سال با احداث ۲۴ واحد نیروگاهی جدید به ظرفیت چهارهزار و ۲۳۱ مگاوات و ارتقای توان و رفع محدودیت تولید در ۲۸۶ واحد نیروگاهی به ظرفیت هزار و ۳۵ مگاوات، تولید ۳۴۸ میلیارد کیلووات‌ساعت انرژی، نصب و راه‌اندازی یک واحد گازی نیروگاهی در مدت هشت ماه و اجرای ۹۴ هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی قبل از شروع پیک، چهار رکوردی هستند که باهمت و غیرت تلاشگران این حوزه به ثبت رسیده است.

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه با تعمیرات به‌موقع نیروگاه‌ها و اقدام‌های مدیریتی، ضریب آمادگی واحد‌های حرارتی در دوره اوج بار سال جاری بالغ بر ۹۸ درصد بوده، افزود: ۱۰۷ هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی تا پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در دست اقدام است که تاکنون ۳۲ هزار مگاوات از آن آغاز شده است.

وی با بیان اینکه برای آمادگی در دوره اوج بار سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۴۴ هزار قطعه ساخت داخل شده است، ادامه داد: ساخت روتور توربین نیروگاه بعثت، به مدار آمدن واحد‌های حادثه‌دیده ۳ و ۴ گازی نیروگاه سیکل ترکیبی یزد، ساخت بلد رینگ واحد آسک، ساخت پره‌های توربین گازی H ۲۵، ساخت داخل روتور میتسوبیشی نیروگاه ری، بومی‌سازی سخت‌افزار و نرم‌افزار سیستم کنترل و هیدرولیک توربین بخار نیروگاه شازند از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در این حوزه هستند.

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به ساخت داخل کردن ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته مقرر شده است تا برای تأمین برق پایدار پیک تابستان سال آینده برنامه احداث سه هزار و ۲۶ مگاوات نیروگاه حرارتی توسط برق حرارتی، هزار و ۴۷۸ مگاوات نیروگاه حرارتی توسط صنایع و ۵۱۵ مگاوات ارتقای ظرفیت عملی تولید واحد‌های حرارتی در دستور کار قرار بگیرد.

دیدگاه خود را بیان کنید
* نظر:
نام:
ایمیل:
گزارش مجامع
کدام شرکت‌ها تا پایان آبان‌ماه به مجمع می‌روند؟

کدام شرکت‌ها تا پایان آبان‌ماه به مجمع می‌روند؟

شرکت‌ها در این بازه زمانی گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
مجامع این ۲۰ شرکت را زیر نظر داشته باشید!

مجامع این ۲۰ شرکت را زیر نظر داشته باشید!

شرکت‌ها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
تقسیم سود ۵۰ تومانی در مجمع

تقسیم سود ۵۰ تومانی در مجمع "فارس"

این شرکت در پایان سال مالی خود میزان درآمدی که از خود بر جای گذاشته ۵۲ هزار و ۴۹۷ میلیارد تومان بود که در مقایسه با سال مالی گذشته با افزایش ۳۴ درصدی همراه بوده است.
مجامعی که در ۲ روز آینده برگزار می‌شوند

مجامعی که در ۲ روز آینده برگزار می‌شوند

شرکت‌ها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
تا پایان هفته کدام شرکت ها به مجمع می روند؟

تا پایان هفته کدام شرکت ها به مجمع می روند؟

شرکت‌ها در این تاریخ‌ها گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: