پزشکيان: در حال بررسي علت مرگ پزشک کهريزک هستيم
وي افزود: اين پزشک از طرف نيروي انتظامي به صورت شيفت در کهريزک حضور داشته است که البته با توجه به سن و اين که وي سابقه سکته نداشته است مرگ وي مشکوک به نظر ميرسد.
عضو کميسيون بهداشت و آموزش پزشکي مجلس شوراي اسلامي در خصوص پيگيريهاي اين کميسيون پيرامون اين موضوع اظهار داشت: ما اين موضوع را از طريق دادگاه و واحدهاي قضايي پيگيري کرديم و همچنين از پزشکي قانوني درخواست کرديم که پس از کالبد شکافي نتيجه را به ما اعلام کند که پس از پاسخ دادن اين مراجع نتايج پيگيري خود را اعلام خواهيم کرد.
وي همچنين در پاسخ به سوالي در خصوص صدور حکم قرار التزام براي "رادان" به علت تخلف در کهريزک خاطر نشان کرد: من خيلي از اين قضايا سر درنميآورم؛ مشکل جامعه ما با اين حکمها حل نميشود. احساس ميکنم تنها بايد اجراي عدالت شود.
مسعود پزشکيان با تاکيد بر انجام کار کارشناسي پيرامون اين موضوع افزود: براي به اتمام رساندن تنشها بايد در اين زمينه کار کارشناسي انجام شود. اين کارها بايد با واقعيت مطابق باشد. اگر ميتوانستيم به صورت عادلانه عمل کنيم اين موضوع به اينجا نميرسيد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
