بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۹

آخرین تلفات نبرد فوتبالی الجزایر و مصر

کد خبر : ۲۶۶۳۲
به گزارش رويترز، پس از جدال مرگبار مصر و الجزاير به ميزباني كشور بي‌طرف سودان اكثر نويسندگان معتبر از قاره‌هاي مختلف صعود الجزاير و حذف مصر را منصفانه تلقي كردند و به صورت مشترك در تحليل‌هاي متعددي مصر را متهم به زيرپا گذاشتن بازي جوانمردانه كردند.

تعداد كشته‌شده‌ها و افراد زخمي در دو كشور مصر و الجزاير در درگيري‌هاي دو روز گذشته در حال افزايش است اما آمار تكان‌دهنده دقايقي پيش كه در سايت‌هاي خبري معتبر دنيا منتشر شد، نشان از آن دارد كه تب بالاي فوتبال در 2 كشور شمالي قاره آفريقا تنها يك بهانه بوده تا كينه‌هاي قديمي زنده شوند و خيابان‌هاي شهرهاي معتبر اين 2 كشور صحنه اعتراضات مردمي به مواردي باشد كه ارتباطي با فوتبال ندارند.

بر اين اساس از شب گذشته تاكنون بر اثر تصادف‌هاي اتومبيل‌ها و شلوغي بيش از حد مردم در كوچه‌هاي باريك جنوب قاهره 312 نفر زخمي شده و 18 مرگ مشكوك و در دست بررسي گزارش شده است.

بيم آن مي‌رود كه دو تيم مصر و الجزاير در جام ملت‌هاي آفريقا نيز بار ديگر برابر همديگر صف‌آرايي كنند كه در آن صورت بايد در انتظار جنگي تمام عيار بين اين دو كشور باشيم.
پرچم دو كشور در طرف مقابل به آتش كشيده شده و مردم بر روي دست ‌نوشته‌هاي خود به ملت مقابل توهين مي‌كنند.

شبكه‌هاي آماري معتبر آفريقا تعدادكشته‌شده‌ها طي چند روز گذشته مشترك بين دو كشور را تا مرز 145 نفر نيز توصيف مي‌كنند كه اكثر آنها در مناطق دورافتاده رها شده و در اطلاعات آماري حالت مستندي ندارد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر