۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸
مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت‌پتروشیمی، پالایش و پتروپالایشی، از دقایقی پیش در سالن خلیج‌فارس مرکز همایش‌های بین‌المللی جزیره کیش آغاز شد.

آغاز مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت‌پتروشیمی، پالایش و پتروپالایشی


به گزارش بورس نیوز، این نمایشگاه به میزبانی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس و همکاری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش برگزار می‌شود.

انتقال دانش فنی و خدمات مهندسی، حمایت و استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان و نوآور، حمایت از صنایع پایین‌دستی، توجه به نقش پژوهش و فناوری، توسعه ابزار‌های مالی با هدف توسعه صنعت پتروشیمی، تبیین اهمیت و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و نقش بانک‌ها و بازار سرمایه در تأمین مالی طرح‌ها و پروژه‌های این صنعت، از مهمترین محور‌های دوره چهارم این نمایشگاه است.

این نمایشگاه برای حضور گسترده مجتمع‌ها و فعالان پتروشیمی، پالایش و پتروپالایشی، شرکت‌های دانش‌بنیان، سیستم بانکی و بازار سرمایه و تولیدکنندگان فعال بخش خصوصی برگزار شده است به طوری که بیش از ۳۰۰ شرکت معتبر داخلی در آن حضور دارند.

غرفه ویژه صنایع پایین دستی به صورت ویژه و مجزا از غرفه شرکت مادر، غرفه ویژه و مشترک با معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، برنامه‌هایی، چون ۳۶ نشست تخصصی، سینما نوآوری و… در چهارمین دوره این نمایشگاه پیش‌بینی شده است.

چهار استودیوی تلویزیونی و رادیویی در نمایشگاه و سالن همایش‌های بین‌المللی منطقه آزاد کیش و ارتباط زنده با شبکه‌های سراسری صدا و سیما، نمایش هنرمندانه تاریخچه و اهمیت صنعت نفت و پتروشیمی با تهیه بیش از هفت کلیپ و تیزر حرفه‌ای، فیلم کوتاه داستانی و طراحی تونل زمان (برای اولین بار)، و نیز تهیه و انتشار محصولات خبری متنوع (از جمله نشریه تخصصی داخلی «فارس ما») با هدف تبیین سیاست‌ها، دستاورد‌ها و موفقیت‌های هلدینگ خلیج فارس از مهمترین اقدام‌ها و برنامه‌ریزی‌های رسانه‌ای انجام شده برای انعکاس لحظه به لحظه این رویداد مهم است.

چهارمین نمایشگاه و همایش حمایت از ساخت داخل در صنعت‌پتروشیمی، پالایش و پتروپالایش از امروز (دوشنبه، ۲۴ بهمن‌ماه) به مدت سه روز (چهارشنبه، ۲۶ بهمن‌ماه) در جزیره کیش دایر است.

در مراسم افتتاحیه، برخی مقامات عالی کشور از معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونین وزرا و مدیران و فعالان صنعت نفت و پتروشیمی، اساتید دانشگاه، مدیران و پژوهشگران شرکت‌های دانش بنیان و مراکز علمی و تحقیقاتی، مدیران عامل بانک‌ها و فعالان بازار سرمایه، و مدیران عامل، مدیران و کارشناسان شرکت‌های تابعه گروه خلیج فارس حضور دارند.

دیدگاه خود را بیان کنید
* نظر:
نام:
ایمیل:
گزارش مجامع
کدام شرکت‌ها تا پایان آبان‌ماه به مجمع می‌روند؟

کدام شرکت‌ها تا پایان آبان‌ماه به مجمع می‌روند؟

شرکت‌ها در این بازه زمانی گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
مجامع این ۲۰ شرکت را زیر نظر داشته باشید!

مجامع این ۲۰ شرکت را زیر نظر داشته باشید!

شرکت‌ها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
تقسیم سود ۵۰ تومانی در مجمع

تقسیم سود ۵۰ تومانی در مجمع "فارس"

این شرکت در پایان سال مالی خود میزان درآمدی که از خود بر جای گذاشته ۵۲ هزار و ۴۹۷ میلیارد تومان بود که در مقایسه با سال مالی گذشته با افزایش ۳۴ درصدی همراه بوده است.
مجامعی که در ۲ روز آینده برگزار می‌شوند

مجامعی که در ۲ روز آینده برگزار می‌شوند

شرکت‌ها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
تا پایان هفته کدام شرکت ها به مجمع می روند؟

تا پایان هفته کدام شرکت ها به مجمع می روند؟

شرکت‌ها در این تاریخ‌ها گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: