کد خبر : ۲۶۷۸۱۲
در سال ۲۰۲۴ اتفاق می‌افتد؛
۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۱
شرکت هندوستان پترولیوم از راه‌اندازی یک مجتمع پالایش و پتروشیمی تازه در منطقه بارمر هند در سال ۲۰۲۴ خبر داد.

راه اندازی مجتمع پالایش و پتروشیمی جدید در هند

به گزارش بورس نیوز، هاردیپ سینگ پوری، وزیر نفت هند گفت: شرکت هندوستان پترولیوم در نظر دارد با هدف کاهش واردات محصولات پتروشیمی تا طرح پالایش و پتروشیمی بارمر با ظرفیت تولید انواع فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی سالانه ۹ میلیون تن را در سال ۲۰۲۴ میلادی در ایالت راجستان هند اره‌اندازی کند.

هند، سومین واردکننده بزرگ نفت، برای تقویت رشد اقتصادی در حال افزایش ظرفیت پالایش و پتروشیمی با هدف پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای سوخت و محصولات پتروشیمی است تا توسعه اقتصادی را تقویت کند.

سرانه مصرف پتروشیمی هند حدود یک سوم میانگین جهانی است.

وزیر نفت هند گفت: این پروژه پالایش و پتروشیمی بارمر در زمینی به مساحت ۴۸۰۰ هکتار سالانه ۲.۴ میلیون تن انواع محصول پتروشیمی تولید می‌کند و هزینه واردات سالانه پتروشیمی را ۲۶۰ میلیارد روپیه (۳.۱۴ میلیارد دلار) کاهش می‌دهد.

سینگ پوری تصریح کرد: ارزش واردات سالانه محصولات پتروشیمی هند حدود ۹۵۰ میلیارد روپیه است.

بیشتر پالایشگاه‌های هندی با توجه به افزایش تقاضا برای محصولات پلاستیکی و مواد شیمیایی ویژه، مجتمع‌های پتروشیمی را با پالایشگاه‌ها ادغام می‌کنند.

ادغام مجتمع‌های پتروشیمی در عین حال به پالایشگاه‌ها کمک می‌کند تا در درازمدت از کاهش تقاضا برای سوخت متعارف جلوگیری کنند.

پروژه پالایش و پتروشیمی بارمر بنزین و گازوئیل برای مصارف خرده فروشی تولید می‌کند و از نفتا، گاز مایع و نفت سفید به‌عنوان خوراک برای تولید محصولات پتروشیمی استفاده می‌کند.

اس بارتان، مدیرعامل شرکت پالایشگر هندوستان پترولیوم گفت: این شرکت برای آغاز به کار این مجتمع پالایشی و پتروشیمی به واردات نفت از خاورمیانه چشم دوخته است و سالانه ۱.۵ میلیون تن نفت تولید داخلی را هم فرآوری خواهد کرد.

این پروژه که ۷۴ درصد آن متعلق به هندوستان پترولیوم و بقیه سهام آن را در اختیار دولت منطقه‌ای راجستان هند است، قرار بود تا دسامبر ۲۰۲۲ تکمیل شود، اما تعطیلی‌ها به‌دلیل محدودیت‌های شیوع ویروس عالم‌گیر کرونا برنامه‌ها را به تأخیر انداخت.

وزیر نفت هند اعلام کرد که هزینه پروژه از ۴۳۰ میلیارد روپیه برآورد شده در سال ۲۰۱۸ به ۷۲۰ میلیارد روپیه کنونی رسیده است.

سینگ پوری بیان کرد: مجتمع پالایشی و پتروشیمی بارمر که ازسوی شرکت پالایشی هندوستان پترولیوم راجستان (HPCL Rajasthan Refinery Ltd) اجرا می‌شود، توان دو برابر کردن ظرفیت تولید سالانه و رساندن آن به ۱۸ میلیون تن را دارد.

دیدگاه خود را بیان کنید
* نظر:
نام:
ایمیل:
گزارش مجامع
کدام شرکت‌ها تا پایان آبان‌ماه به مجمع می‌روند؟

کدام شرکت‌ها تا پایان آبان‌ماه به مجمع می‌روند؟

شرکت‌ها در این بازه زمانی گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
مجامع این ۲۰ شرکت را زیر نظر داشته باشید!

مجامع این ۲۰ شرکت را زیر نظر داشته باشید!

شرکت‌ها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
تقسیم سود ۵۰ تومانی در مجمع

تقسیم سود ۵۰ تومانی در مجمع "فارس"

این شرکت در پایان سال مالی خود میزان درآمدی که از خود بر جای گذاشته ۵۲ هزار و ۴۹۷ میلیارد تومان بود که در مقایسه با سال مالی گذشته با افزایش ۳۴ درصدی همراه بوده است.
مجامعی که در ۲ روز آینده برگزار می‌شوند

مجامعی که در ۲ روز آینده برگزار می‌شوند

شرکت‌ها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
تا پایان هفته کدام شرکت ها به مجمع می روند؟

تا پایان هفته کدام شرکت ها به مجمع می روند؟

شرکت‌ها در این تاریخ‌ها گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: