سید ابوتراب فاضل، مدیرعامل شرکت بین المللی صنایع و معادن غدیر در حاشیه مراسم عرضه اولیه این شرکت بیان کرد: در اردیبهشت ماه سال آینده برنامه ی افزایش سرمایه داریم که به میزان سرمایه 4 هزار میلیارد تومانی خواهیم رسید. همچنین قصد داریم در سال آینده شرکت فولاد غدیر نی ریز را که یکی از شرکتهای زیر مجموعه "وکغدیر" است، عرضه کنیم.
شرکتها در این بازه زمانی گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
شرکتها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
این شرکت در پایان سال مالی خود میزان درآمدی که از خود بر جای گذاشته ۵۲ هزار و ۴۹۷ میلیارد تومان بود که در مقایسه با سال مالی گذشته با افزایش ۳۴ درصدی همراه بوده است.
شرکتها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
شرکتها در این تاریخها گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.