کد خبر : ۲۶۹۹۴۰
دبیر انجمن زغال‌سنگ ایران:
۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
دبیر انجمن زغال‌سنگ ایران گفت: قیمت زغال‌سنگ در حال حاضر از میانگین قیمت‌های سال گذشته بالاتر است. اما نکته اینجاست که قیمت زغال‌سنگ وارداتی ۴ برابر قیمت‌های داخلی است.

فرصتی پیش روی زغال‌سنگی‌ها/قیمت زغال‌سنگ باید اصلاح شود

سعید صمدی، دبیر انجمن زغال‌سنگ ایران در گفتگو با بورس نیوز اظهار کرد: قیمت زغال‌سنگ در ایران بر مبنای درصدی از نرخ شمش فولاد خوزستان تعیین می‌شود و از آنجا که هم قیمت‌های جهانی و هم قیمت‌های داخلی (بورس کالا) بر قیمت شمش فولاد تاثیرگذار است، بنابراین قیمت زغال‌سنگ هم از این دو متغیر، تاثیر می‌پذیرد.

وی افزود: قیمت زغال‌سنگ در حال حاضر از میانگین قیمت‌های سال گذشته بالاتر است. اما نکته اینجاست که قیمت زغال‌سنگ وارداتی ۴ برابر قیمت‌های داخلی است. سال گذشته هر تن زغال‌سنگ را حدود ۱۶ میلیون تومان وارد کرده‌ایم و قیمت هر تن زغال‌سنگ داخلی به طور میانگین حدود ٤ میلیون تومان بوده است.

صمدی درباره انجام صادرات زغال‌سنگ ادامه داد: اگرچه شرکت‌های زغال‌سنگی اجازه صادرات محصول خود را دارند، اما از آنجا که نیاز بازار داخل به زغال‌سنگ بیش از حجم تولیدات داخلی است؛ صادرات به منفعت کشور نبوده و تقریبا صادرات نداریم.

 

فرصتی پیش روی زغال‌سنگی‌ها/قیمت زغال‌سنگ باید اصلاح شود

دبیر انجمن زغال‌سنگ تصریح کرد: سال گذشته، ٨٠٠ میلیون دلار صرف واردات زغال‌سنگ شد. بهتر است تدابیری اندیشیده شود تا تولید در صنعت زغال‌سنگ رونق بگیرد تا نیاز کمتری به واردات داشته باشیم. امسال سال "مهار تورم، رشد تولید" نامگذاری شده و اصلاح قیمت زغال‌سنگ، فرصتی برای حمایت از این صنعت است. البته که اصلا قرار نیست قیمت زغال‌سنگ را به قیمت زغال‌سنگ وارداتی برسانیم؛ اما اصلاح قیمت زغال‌سنگ می‌تواند انگیزه افزایش تولید در این صنعت را تقویت کند. انجمن زغال‌سنگ ایران اخیراً نامه‌ای هم به وزارت صمت ارسال کرده و در آن به این موضوع اشاره کرده ایم که با توجه به واردات ۸۰۰ میلیون دلاری زغال‌سنگ در سال گذشته، اجتناب از قیمت‌گذاری دستوری و غیرمنطقی برای زغال سنگ می‌تواند منجر به افزایش تولید شود. افزایش قیمت زغال‌سنگ هم به تحقق شعار سال و رشد تولید کمک خواهد کرد و هم به منفعت سهامداران و سرمایه‌گذاران در صنعت زغال‌سنگ خواهد بود و هم خروج ارز کمتری برای واردات زغال‌سنگ خواهیم داشت. ضمن اینکه با افزایش حجم تولیدات داخلی، شرکت ذوب آهن اصفهان به عنوان بزرگترین مصرف‌کننده زغال سنگ در کشور، هزینه کمتری برای تامین زغال‌سنگ خود متحمل خواهد شد.

دیدگاه خود را بیان کنید
* نظر:
نام:
ایمیل:
گزارش مجامع
کدام شرکت‌ها تا پایان آبان‌ماه به مجمع می‌روند؟

کدام شرکت‌ها تا پایان آبان‌ماه به مجمع می‌روند؟

شرکت‌ها در این بازه زمانی گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
مجامع این ۲۰ شرکت را زیر نظر داشته باشید!

مجامع این ۲۰ شرکت را زیر نظر داشته باشید!

شرکت‌ها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
تقسیم سود ۵۰ تومانی در مجمع

تقسیم سود ۵۰ تومانی در مجمع "فارس"

این شرکت در پایان سال مالی خود میزان درآمدی که از خود بر جای گذاشته ۵۲ هزار و ۴۹۷ میلیارد تومان بود که در مقایسه با سال مالی گذشته با افزایش ۳۴ درصدی همراه بوده است.
مجامعی که در ۲ روز آینده برگزار می‌شوند

مجامعی که در ۲ روز آینده برگزار می‌شوند

شرکت‌ها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
تا پایان هفته کدام شرکت ها به مجمع می روند؟

تا پایان هفته کدام شرکت ها به مجمع می روند؟

شرکت‌ها در این تاریخ‌ها گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: