تهمينه ميلاني :تسويه حساب پروانه نمايش ندارد
تهمينه ميلاني در گفتوگو با خبرنگار ايلنا با تشريح آخرين فعاليتهاي خود افزود: بعد از بازگشت از جشنواره آسيا پاسيفيك مراحل مقدماتي پيش توليد فيلم پرنشيب را آغاز كردهام.
وي درباره وضعيت نمايش فيلم تسويه حساب گفت: فيلم تسويه حساب پروانه نمايش ندارد به همين دليل نميتوانم فرم تقاضاي شركت در جشنواره را تكميل كنم.
ميلاني با گلايه از مسئولان سيما فيلم گفت: فيلمنامه چهار فيلم 90 دقيقهاي با موضوع ايدز به نام كلوپ باران مثبت را همراه با يك گروه شش نفره نوشتم و به سيما فيلم تحويل دادهام. اما با وجود اينكه نزديك به ده ماه از تصويب اين فيلمنامه ما ميگذرد تاكنون سيما فيلم با من تسويه حساب نكرده است.
وي ادامه داد: از آنجا كه تاكنون حقوق مادي خود و گروه فيلمنامهنويس كلوپ باران مثبت را دريافت نكردهام فيلمنامه مجموعه كي اول شروع كرد با موضوع گفتوگو در خانواده را تحميل سيما فيلم ندادهام.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
