جنگ احتمالي با ايران با فشار لابي صهيونيستي بيان شده است
به گزارش خبرنگار ايلنا رامين مهمانپرست در نشست هفتگي خود با خبرنگاران موضع جمهوري اسلامي ايران در پاسخ به اظهارات جنگطلبانه وزير دفاع آمريكا مبني بر اينكه اوباما بايد به گزينه جنگ به عنوان يكي از راهكارهاي مقابله با ايران توجه كند، اظهار داشت: جريان لابي صهيونيستي تلاش ميكند تا سياست دولت اوباما را با دوران نامحافظهكاران تطابق دهد.
وي افزود: اين جريان تغيير سياستهاي آمريكا را كه قرار بود موضعي منعطف در برخورد با ساير كشورها داشته باشد هدف گرفته است.
مهمان پرست با بيان اينكه بايد به نفع لابي صهيونيستي در موضعگيريهاي افراطي مقامات آمريكايي توجه كنيم، گفت: موضعگيريهاي خصمانه برخي از مقامات كاخ سفيد بر اساس اين رويكرد افراطي بيان شده است.
مهمانپرست همچنين در پاسخ به اين پرسش كه با توجه به موضعگيري مقامات رسمي ايران مبني بر اينكه كشورمان هيچ تجاوزي به خاك عراق براي تصرف چاههاي نفتي فكه نداشته است، اما مقامات عراقي تاكنون موضعگيري رسمي در اين رابطه نداشتهاند، گفت:بحث ميلهگذاري مرزي با توجه به جنگ هشت ساله تحميلي به طور طبيعي بايد مورد بازنگري قرار گيرد و بر اساس معاهده 1975 كميتهاي مسئول پيگيري اين موضوع خواهد بود؛ اما در رابطه با اظهارات و مواضع برخي از مسئولين عراقي نيز بايد گفت بحث انتخابات در اين كشور مطرح است و بر اساس آن يك نوع روحيه خبري و تبليغي نيز در اين كشور حاكم ميباشد.
وي تصريح كرد:عدم موضعگيري مقامات رسمي عراق در رابطه با وضعيت چاههاي نفتي فكه نيز بر همين اساس قابل تفسير است.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
