روند صعودی می ماند اگر ...!
همانطورکه افت قیمت سهام بسیاری از نمادهای بورس در این مدت به لحاظ بنیادی دلیل موجهی نداشته و بیشتر متأثر از فضای روانی حاکم بر بازار سرمایه در این مدت بوده تغییر روند بازار و رشد مجدد شاخص نیز در هفته گذشته و روز های ابتدایی این هفته نیز دلیل بنیادی تأثیر گذاری ندارد و وضعیت نمادهای سبز این روزها نسبت به روزهای گذشته تغییر بنیادی نداشته است .
صادقی قائم مقام مدیر عامل کارگزاری توسعه سرمایه دنیا در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با بیان این مطالب افزود : دلیل اصلی نوسان قیمت سهام در بورس کشور ما عمدتاً تحت تأثیر عوامل روانی و حاشیه ای بوده و نشان دهنده این مطلب است که بازار سرمایه توجه بیشتری به متن دارد تا اصل !
وی خاطر نشان ساخت:هر چند نوسانات اخیر تا حد زیادی دور از انتظار بود اما اگر بازار روند داخلی خود را حفظ نماید می توان امیدوار بود که دست کم قیمتها در سطح کنونی حفظ و شاهد تعادل نسبی بازار باشیم. ولی در مجموع با شرایط فعلی نمی توان امید چندانی به رشد قابل توجه بازار در روز های آتی داشت .
صادقی در خصوص چشم انداز بازار سرمایه و روند این بخش اقتصادی کشور تا پایان سال به خبرنگار بورس نیوز گفت : یکی از نکات مهمی که باعث شده فضای پرریسکی را برای سرمایه گذاری در بورس و سایر صنایع کشور شاهد باشیم عدم مشخص شدن وضعیت طرح تحول اقتصادی و همچنین نامعلوم بودن میزان تأثیر نحوه اجرا و ابعاد آن است .
صادقی افزود : در حال حاضرهیچ معیاری در دست نیست تا شرکتها و حتی کارشناسان و اقتصاد دانان بتوانند با تکیه بر آن پیش بینی درستی از وضعیت آن صنعت و اقتصاد کشور داشته باشند لذا از همین رو ست که بازار همچنان سر درگم است .
قائم مقام کارگزاری توسعه سرمایه دنیا خاطر نشان ساخت: صرف نظر از مسایل سیاسی در بعد داخلی و بین المللی این سردرگمی فعالان حوزه های مختلف اقتصادی بخصوص بازار سرمایه در صورت تداوم باعث کاهش هرچه بیشتر میزان سرمایه گذاری ها خواهد شد و در آن صورت شاهد افزایش نوسان گیری در این بازار خواهیم بود.
این کارشناسان بازار سرمایه در خصوص عرضه سهام دومین شرکت بیمه ای در بورس گفت : این سهم از سهام شناور بسیار پایینی برخوردار است و عرضه کنندگان آن محدود به سهامدار اولیه هستند لذا کنترل قیمت این سهم عملاً در دست دولت است البته ممکن است این سهم بتواند به قیمت 200 تومان هم دست یابد اما بطور حتم این نوسان مقطعی و دولتی خواهد بود .
صادقی در بخش پایانی گفتگوی خود با خبرنگار بورس نیوز در خصوص شایعات تغییر و تحولات اخیر در یکی از حقوقی های موثر در بازار سرمایه نیز گفت : مهر اقتصاد با مدیریت رضایی حضور فعالی در بازار چه در دوران رونق و چه در دوران رکود داشت و باید منتظر ماند و دید در صورت صحت این خبر مسئولین جدید این مجموعه مهم اقتصادی چه استراتژی برای حضور در بازار سرمایه دارند. بطور حتم تغییرات مدیریتی در این مجموعه می تواند نوسانات قابل توجهی را در بورس ایجاد نماید.
