بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۶
مستطيل شيشه اي تالار

بهمن در بهمن سبز شد

هالی تالار برآورده نشدن انتظار فعالان بازار سرمایه در خصوص گزارش عملکرد 9 ماهه شرکتهای این گروه را دلیل اصلی افت این گروه می دانند از سوی دیگر با رشد بازار و بخصوص نماد های مطرح ، نماد های این گروه کمتر مورد توجه فعالان قرار می گیرد .
کد خبر : ۲۸۸۰۵

با اتمام ساعات معاملات روز یک شنبه 88.11.4 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 53.67 واحد افزایش به رقم 9637.3 واحد رسيد . همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 109.71 واحد افزایش عدد 16484.4 واحد را تجربه كرد. شاخص كل نيز در روز جاري با67.38 واحد افزایش به رقم 11684.9 واحد رسيد.

همچنین در این روز مخابرات با 20.19 واحد افزایش شاخص ، بیشترین تاثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل گروه بهمن با 1.48 واحد کاهش ، بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

به گزارش بورس نیوز ؛ سه نماد گروه بهمن ، بیمه آسیا و سایپا امروز بیشترین ارزش معاملاتی را بخود اختصاص دادند . ادامه رقابت بر سر بلوک عمده بانک ملت نیز در روز آتی کشید . قیمت این سهم در رقابت روز جاری به 1686 ریال رسید . از سه نماد مذکور تنها گروه بهمن با کاهش جزیی قیمت مواجه شد.

امروز نیز مطابق روال هفته های گذشته بازار با رشد مواجه بود . البته در دقایق پایانی فشار فروش در بازار کاملاً مشهود بود که این موضوع به احتمال فراوان باعث می شود که فردا روند رو به رشد بازار متوقف شود و بازهم مطابق هفته های گذشته بازار از روز سه شنبه تا پایان هفته منفی گردد از جمله اتفاقات مهم امروز جمع شدن صف فروش نماد گروه بهمن بود .

در این نماد امروز 31.77 میلیون سهم مورد معامله قرار گرفت که به این ترتیب قیمت این سهم به 1123 ریال رسید.

نکته جالب توجه اینکه این سهم که تا روز گذشته با صف فروش سنگین مواجه بود به یکباره با 9.3 میلیون سهم صف خرید مواجه شد تمامی نمادهای گروه خودرویی امروز در درصدهای مثبت مورد معامله قرار گرفتند . تا این لحظه اهالی تالار دلیلی برای تغییر روند این گروه پیدا نکرده اند .

بنابراین در این مورد شما ما را یاری نمایید؟

بیمه آسیا نیز امروز شاهد معامله بیش از 6.8 میلیون سهم بود که رشد جزیی قیمت این سهم را موجب شد در مقابل بیمه البرز با 1.31 درصد کاهش قیمت امروز بکار خود پایان داد .

غدیر ، مپنا و پتروشیمی خارک امروز با رشد نسبی قیمت مواجه شدند ولی در پایان کار هر سه نماد در حالت متعادل قرار گرفتند.

گفتنی است اکثر نماد های گروه پتروشیمی نیز همچنان با رشد مواجه اند . اما دارویی ها امروز نتوانستند به حرکت رو به رشد خود که از روز های گذشته آغاز شده بود ادامه دهند .

اهالی تالار برآورده نشدن انتظار فعالان بازار سرمایه در خصوص گزارش عملکرد 9 ماهه شرکتهای این گروه را دلیل اصلی افت این گروه می دانند از سوی دیگر با رشد بازار و بخصوص نماد های مطرح ، نماد های این گروه کمتر مورد توجه فعالان قرار می گیرد .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر