تطابق قابل قبول تحلیلها و وضعیت ابوریحان
روز یکشنبه مورخ 4/11/88 تحلیلی را در خصوص عملکرد 9 ماهه داروسازی ابوریحان و پیش بینی روند سود آن در سال های آتی ارایه نمودیم که برای بررسی بیشتر و به نوعی تطابق آن با واقعیت با قاسمی مدیر مالی این شرکت گفتگویی انجام داده ایم که در ادامه به آن می پردازیم.
به گزارش بورس نیوز این سهم با پوشش 83 درصدی عایدی سال جاری خود طی 9 ماه مواجه شده است که مدیرمالی این شرکت افزایش سهم ابوریحان از بازار و رفع برخی مشکلات مالی را دلیل اصلی آن عنوان نمود.
قاسمی همچنین تاکید کرد: سود هر سهم ابوریحان برای سال مالی جاری بطور حتم با افزایش مواجه خواهد بود و تداوم افزایش سودآوری این سهم نیز در سالهای آتی بسیار محتمل است.
وی افزود: در حال حاضر مشغول پیش بینی عملکرد سال مالی آتی خود هستیم که تا چند روز آینده اولین پیش بینی ها را به سازمان بورس ارائه می نماییم.
مدیر مالی ابوریحان در بخش دیگری از گفتگوی خود در خصوص تاثیر تحریمهای احتمالی بر عملکرد ابوریحان با توجه به اینکه 90 درصد از مواد اولیه این شرکت از منابع خارجی تامین می گردد نیز گفت: تحریمها مسئله جدیدی نبوده و کشور ما همواره با این موضوع مواجه بوده اما باید توجه داشت در بخش تحریمها یک نکته وجود دارد و آن اینکه معمولا تحریمها در هیچ جای دنیا شامل مواد دارویی نمی شود و اصولا حساسیت خاصی در این خصوص وجود ندارد.
قاسمی در گفتگوی خود با خبرنگار بورس نیوز در خصوص مسئله صادرات ابوریحان نیز گفت: یکی از کشورهای اصلی مصرف کننده محصولات ما عراق بود که به دلیل تغییر قوانین آن کشور مشکلاتی در زمینه صادرات بوجود آمده اما با صحبتهایی که صورت گرفته این مسائل روبه مرتفع شدن است و بزودی تحقق پیش بینی های خود را در زمینه صادرات شاهد خواهیم بود.
این مسئول ابوریحان در پایان این گفتگو در خصوص مسئله جابجایی کارخانه به شهرک صنعتی رشت نیز گفت: این موضوع هم اکنون در حال بررسی است و با در نظر گرفتن تمام جنبه های آن یعنی حتی جنبه اجتماعی ، پس از تصویب صندوق سرمایه گذاری تامین اجتماعی این پرژوه عملی می گردد بنابراین اجرای آن زمان بر خواهد بود.
در پایان بنظر می رسد تحلیل ارائه شده در روز گذشته با سخنان اخیر مسئولین داروسازی ابوریحان تطابق قابل قبولی دارد.
