بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۵

مراسم استقبال نمادين از تمثال امام خميني(ره) در يزد

کد خبر : ۲۹۱۲۶

معاون سياسي وزير كشور گفت: انقلاب اسلامي ايران و نعمت وجود رهبر ديني يكي از بزرگترين حلقه‌هاي اتمام نعمت و اكمال دين در جهان عصر حاضر بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)-منطقه يزد- سيدصولت مرتضوي كه در مراسم استقبال نمادين از تمثال امام خميني(ره) در فرودگاه شهيد صدوقي يزد در سالروز ورود امام در 12 بهمن‌ماه به ميهن سخن مي‌گفت، افزود: نزول فرشته نجات از ام‌القراي جهان اسلام از ابعاد مختلف حائز اهميت و واجد تحليل و تفسير است.

وي گفت: بر كسي پوشيده نيست كه بشر قبل از انقلاب و بيداري اسلامي در منجلاب ضلالت و گمراهي به سر مي‌برد و قدرت در چنبره دولتمردان نابخرد بود و اصولا دو حزب سياسي و يا لابي صهيونيستي بر اريكه قدرت سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جهان نشسته بودند، اما امام آمد و بعد از 1400 سال، نظريه حكومت ديني را تبيين كرد.

وي يادآور شد: اين نظريه به عنوان نسخه‌اي شفابخش براي سعادت دنيا و آخرت بشر ارزاني شد.

مرتضوي هم‌چنين گفت: مي‌دانيد كه در دنيا دو قلدر حكومت مي‌كردند و مردم به ناچار از الگوي حكومت ليبرال دموكراسي غرب تبعيت مي‌كردند و يا در دامان حكومت منحط ماركسيستي و كمونيستي شرق مي‌غلتيدند، امام آمد و اين تفكر سياسي را به هم زد و به فضل الهي طرحي نو درانداخت كه در نتيجه آن امروز وقتي نظريه‌پردازان لابي صهيونيستي در حال طراحي هستند، هم‌صدا با كليسا بر اين باورند كه دين اسلام كه دين برتر است، ‌قادر است جغرافياي سياسي و اقتصادي جهان را به سيطره خود درآورد.

معاون سياسي وزير كشور افزود: لذا پاپ فرياد بحران اخلاقي را سر مي‌دهد و صاحبان زر و زور و قدرت تئوري جنگ تمدن‌ها را شروع مي‌كنند كه بتوانند خودشان را از منجلاب ضلالت و سراشيبي سقوط نجات دهند.

وي در ادامه با بيان اين كه امام ما انصافا اثرات محيرالعقولي را در جهان به ثبت رساند، اظهار كرد: در بيانات رهبر معظم انقلاب ديديد كه فرمودند “ اين انقلاب بي‌نام خميني در هيچ كجاي جهان شناخته‌شده نيست”.

مرتضوي در پايان گفت: امروز در محضر سرداران جهاد و شهادت و پيشكسوتان بيداري اسلامي بايد عرضه دارم كه اي امام عزيز! در جوار حق‌تعالي آسوده‌خاطر باش كه هيچ انقلاب و هيچ تغيير و تحولي و هيچ معادله‌اي در جهان بي‌نام خميني و خامنه‌اي قابليت اجرا ندارد.

به گزارش ايسنا استاندار يزد نيز در اين مراسم سخناني ايراد كرد.

در پايان، مراسم استقبال نمادين از تمثال مبارك امام خميني(ره) در فرودگاه شهيد صدوقي يزد به سمت گلزار شهداي يزد (خلدبرين) همراه با رژه‌ موتورسواران و ماشين‌هاي آتش‌نشاني برگزار شد.

معاون سياسي وزير كشور در ادامه براي معارفه اولين فرماندار شهرستان جديد بهاباد يزد به اين شهرستان سفر كرد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر