بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۸

درگیری با اعضای سفارت ایران در فرانسه

کد خبر : ۲۹۱۸۸
روزنامه ایران از درگیری عده ای از ایرانیان مقیم فرانسه با طرفداران جمهوری اسلامی در نوفل لوشاتو خبر داد.

ایران نوشت:

یک مقام سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس از شکست اپوزیسیون در به آشوب کشیدن مراسم باشکوه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در دهکده «نوفل لوشاتو» خبر داده است.

وی گفته که تعدادی انگشت‌شمار از مزدوران کشورهای بیگانه که تلاش می‌کردند با برهم زدن مراسم باشکوه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در دهکده نوفل لوشاتو محل اقامت حضرت امام (ره) در حومه پاریس، فضای اغتشاش و درگیری ایجاد کنند،‌ با دخالت شماری از ایرانی‌های متعهد مقیم فرانسه و با حضور پلیس فرانسه متفرق شدند.

گفتنی است که سایت‌های اپوزیسیون با انتشار تصاویری از درگیری پلیس فرانسه با تعدادی از مخالفان نظام در این کشور، در ادعایی مضحک تصاویر کتک خوردن این اغتشاشگران توسط پلیس فرانسه را به کارکنان سفارت ایران در این کشور نسبت دادند و مدعی درگیری مسئولین ایرانی با پلیس فرانسه شدند؛ امری که به لحاظ عرف دیپلماتیک، هیچ گاه و از سوی پلیس هیچ کشوری صورت نمی‌گیرد.

گفتنی است برخی سایتهای ضدانقلاب که مدعی شده اند اعضای سفارت ایران با اپوزیسیون درگیر شده اند افزوده اند ابوطالبی سفیر ایران پس از درگیرشدن با یکی از تجمع کنندگان ، توسط پلیس فرانسه مورد ضرب و شتم واقع شده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر