بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
تحلیل قیمت ارزهای دیجیتال -۸ اردیبهشت؛

بازار کریپتو در حالت سکون!

بازار کریپتو در حالت سکون!
در پایان ماه آوریل ۲۰۲۵ و و در آستانه انتشار داده‌های مهم اقتصادی مثل شاخص‌های PMI، نرخ بیکاری و تورم، بازار رمزارز با کاهش حجم معاملات مواجه شده و در وضعیت انتظار قرار گرفته است. به دلیل نبود انگیزه قوی خرید یا فروش بازار فریز شده!
کد خبر : ۲۹۳۸۷۵
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، بیت‌کوین پس از رسیدن به مرز ۹۴ هزار دلار، در انتهای ماه چهارم میلادی به حالت سکون درآمده است. 

در آستانه انتشار داده‌های اقتصادی مهم در ایالات متحده، بازار در حال حاضر به حالت سکوت درآمده و سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند که در انتظار اطلاعات جدید باقی بمانند. این انتظار برای داده‌های جدید نظیر PMI، نرخ تورم و بیکاری باعث کاهش موقتی نقدینگی و به اصطلاح "یخ زدن" بازار شده است، چرا که تصمیمات بزرگ به داده‌های اقتصادی وابسته است. در حال حاضر حجم معاملات به میزان ۸.۷ درصد کاهش یافته و کاهش دامنه نوسانات به وضوح در ۱۰ ارز برتر مشهود است. به‌طوری که دامنه رشد ۱۰ ارز برتر از ۰.۷ درصد بیشتر نمی‌شود (به‌جز ریپل که به واسطه خبر بنیادی قوی ۵ درصد افزایش یافته است). همچنین شاخص ترس و طمع در وضعیت خنثی قرار دارد و شاخص کل ارز دیجیتال نیز تقریباً بدون تغییر باقی مانده است.

 

وضعیت کنونی بیت‌کوین و اتریوم: بازار در انتظار!

 

در حال حاضر، بیت‌کوین با قیمت ۹۴,۱۸۰ دلار در حال معامله است و در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۵ درصد رشد داشته است. دامنه نوسانات بیت‌کوین ۱.۷ درصد گزارش شده که کمترین میزان در هفته اخیر است و بین قیمت‌های ۹۲,۹۰۳ دلار به عنوان حداقل و ۹۴,۵۰۰ دلار به عنوان حداکثر در نوسان است.

شاخص تسلط بیت‌کوین بر بازار رمزارز نیز دیروز با کاهش ۰.۲ درصدی مواجه شده و از ۶۴.۴۲ به ۶۴.۲۳ درصد رسیده است. در ۶ روز گذشته، دامیننس بیت‌کوین پس از رسیدن به سطح ۶۴.۶۷، بالاترین سطح ۴ ساله خود را تجربه کرده و در حال تثبیت است. بنابراین دور از انتظار نیست که بیت‌کوین مدتی در محدوده قیمت ۹۰ تا ۹۵ هزار دلار نوسان داشته باشد.

 

اتریوم نیز پس از تثبیت در کف ۱۵۵۰ دلار، در تلاش است تا قیمت خود را بالای این سطح نگه دارد. دومین ارز بزرگ بازار هم‌اکنون با قیمت ۱،۷۹۵ دلار در حال معامله است و طی ۲۴ ساعت گذشته ۰.۲۶ درصد رشد داشته است. دامنه نوسانات اتریوم نسبت به چند روز گذشته ثابت مانده و حدود ۳.۵ درصد گزارش شده است. قیمت این ارز در ۲۴ ساعت گذشته بین ۱،۷۵۴ دلار به عنوان حداقل و ۱،۸۱۵ دلار به عنوان حداکثر در حال نوسان بوده است.

 

جهش ۷۷۰ درصدی واکسیز از حلقوم آربیتراژگران بیرون کشیده شد!

 

در پی جهش غیرمعمول ۷۷۰ درصدی ارز واکسیز با نماد VOXEL در هفته گذشته (۲۹ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۴)، صرافی بیت‌گت اقدام به پیگیری قانونی علیه هشت حساب کاربری کرده است. این حساب‌ها متهم به سوءاستفاده از نوسانات شدید بازار در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ و کسب بیش از ۲۰ میلیون دلار سود نامشروع از طریق آربیتراژ هستند.

در این واقعه، حجم معاملات VOXEL حتی به مدت کوتاهی بیشتر از بیت‌کوین شد. قیمت VOXEL تنها در ۳۰ دقیقه، بیش از ۲۰۰٪ رشد کرد و به ۰.۱۶۴۵ دلار رسید و سپس به ۰.۰۹۱۳۱ دلار بازگشت که همچنان حدود ۴۰٪ بالاتر از قیمت اولیه بود. بیت‌گت اعلام کرد که این حساب‌ها تحت مدیریت یک گروه آربیتراژ حرفه‌ای بوده‌اند. ارز دیجیتال واکسیز یکی از ارزهای با ارزش بازار پایین در بازار رمزارز است و در حال حاضر رتبه ۸۴۸ را داراست.

 

بررسی ارزهای برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار

 

امروز دامنه سود ارزهای برنده همچنان دو رقمی باقی مانده است. ارز پاجی پنگوئن (PENGU) با ۴۵.۸ درصد رشد ۲۴ ساعته بهترین عملکرد را در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار ثبت کرده است. این رشد همزمان با افزایش ۲۰۰ درصدی در حجم معاملات آن بوده و به دلیل آخرین رویدادهای بنیادی این ارز اتفاق افتاده است.

ارز مونرو (XMR) با ۲۷.۵ درصد رشد، دومین ارز با بهترین عملکرد است. ارز والروس (WAL) با ۱۹.۳ درصد افزایش، به عنوان سومین ارز برنده شناخته می‌شود. از سوی دیگر، دامنه زیان سه ارز در لیست بازندگان بین ۶ تا ۸ درصد است. ارز بیت‌کوین اس وی (BSV) با ۸.۴۰ درصد کاهش، بیشترین افت ارزش را در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار تجربه کرده است. ارز ورلدکوین (WLD) با ۶.۷ درصد و ارز فت (FET) با ۶.۵ درصد افت روزانه در رده‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

 

بررسی ورود و خروج پول حقیقی به بازار

 

شاخص ارزش کل بازار رمز ارز در ۲۴ ساعت گذشته تقریباً بدون تغییر باقی مانده است. البته نوسانات این شاخص معنا دار است، زیرا در ۲۴ ساعت گذشته تا سطح ۲.۸۷ تریلیون دلار افت کرد و سپس با ورود ۵۸ میلیارد دلار جریان نقدینگی جدید، کاهش‌ها جبران شد. نتیجه نوسانات این شاخص ۰.۸۳ درصد رشد، معادل ۲۳.۸ میلیارد دلار است. با توجه به اینکه تسلط بیت‌کوین بر بازار کاهش یافته، به‌نظر می‌رسد این نقدینگی به آلت‌کوین‌ها تزریق شده است.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر