بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲

زمان الکترونیکی شدن حراج شمش طلا در مرکز مبادله چه زمانی خواهد بود؟

زمان الکترونیکی شدن حراج شمش طلا در مرکز مبادله چه زمانی خواهد بود؟
مدیرعامل مرکز مبادله در خصوص حراج شمش طلا در این مرکز نکاتی را مطرح کرد.
کد خبر : ۲۹۴۲۹۵
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، فروشندگان عمده شمش طلا، تولیدکنندگان و سازندگان فعال مصنوعات طلا و خرده‌فروشان طلای آبشده مجاز به خرید شمش طلا در مرکز مبادله ایران هستند. متقاضیان برای خرید باید دارای پروانه کسب معتبر و مجاز باشند. پروانه کسب این متقاضیان که از سوی اتحادیه‌های طلا و جواهر صادر می‌شود، باید در درگاه ملی مجوزها ثبت و قابل استعلام باشد. حراج شمش طلا در مرکز مبادله که در حال حاضر به‌صورت حضوری برگزار می‌شود. 

علی سعیدی مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای الکترونیکی شدن حراج شمش طلا، نیاز به این داریم که شمش را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنیم. در حال حاضر، بر اساس مصوبات بالادستی، شمش‌ها یک کیلوگرمی هستند و باید در این مصوبات اصلاحاتی انجام شود تا به ما اجازه داده شود شمش را در اندازه‌های کوچکتر نیز عرضه کنیم. در آن صورت، حراج شمش به‌صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.

او همچنین افزود: زمان‌بندی این فرایند در اختیار ما نیست، اما در مرکز مبادله ارز و طلای ایران آمادگی لازم وجود دارد. ما حتی با گروه‌هایی که توانایی عرضه شمش در قطعات کوچک‌تر را دارند، مذاکراتی انجام داده‌ایم.

شایان ذکر است که از ابتدای سال ۱۴۰۴، ۸ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است که در نتیجه آن، ۹۱۸ کیلوگرم شمش به ارزش بیش از ۸۱۱۰ میلیارد تومان به فروش رسیده است.

علاوه بر این، لازم به ذکر است که یکصد و ششمین جلسه حراج شمش طلا نیز در روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد و متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران می‌توانند با واریز مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال (۳۵۰ میلیون تومان) به عنوان وجه‌الضمان برای هر قطعه شمش طلا تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه در این حراج شرکت کنند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر