بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴

آیا بورس به زودی به اوج شکوفایی خود بازمی‌گردد؟

آیا بورس به زودی به اوج شکوفایی خود بازمی‌گردد؟
برای فعالان بازار سرمایه عیان شده که اثرات خصوصی‌سازی تا چه میزان در بازگشت اعتماد به بازار سرمایه و رونق بازار و ایجاد شفافیت و حس اعتماد در معامله‌گران تأثیرگذار است.
کد خبر : ۲۹۴۳۲۸
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، در روز گذشته بازار سهام شاهد کاهش قابل توجهی در فشار عرضه‌ها بود که این موضوع نویدبخش کاهش محسوس تأثیرات هیجانی در بازار به شمار می‌رود.

یکی از ویژگی‌های بارز معاملات روز گذشته، بی‌توجهی فعالان بازار و معامله‌گران به اخبار مثبت و منفی سیاسی و اقتصادی و همچنین نگرش مثبت آنها نسبت به این اخبار بود.

با این حال، به گفته بسیاری از کارشناسان و فعالان بازار، هنوز جریان پول قوی به بازار وارد نشده است. اما این نکته قابل توجه است که همین جریان پول، مسیر خود را به سوی بازارهای مالی موازی دیگر تغییر داده و بسته است، که نشان‌دهنده آمادگی بازار سهام به صورت محتاطانه و با نگاهی مثبت برای ورود به بورس است و این امر فضایی امیدوارکننده را در بازار ایجاد کرده است.

از نکات قابل توجه در بازار سرمایه که اکنون فعالان بازار به وضوح آن را احساس می‌کنند، جریان خصوصی‌سازی است که موجب شده لیدر اصلی بازار سهام، نماد خودرویی باشد. این موضوع برای فعالان بازار سرمایه روشن است که تأثیرات خصوصی‌سازی تا چه حد در بازگشت اعتماد به بازار سرمایه، رونق بازار و ایجاد شفافیت و حس اعتماد در معامله‌گران مؤثر بوده است.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: