بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸

آغاز عملیات احداث نیروگاه ۷ مگاواتی شرکت دانش‌بنیان پویا نیرو با حضور وزیر نیرو

آغاز عملیات احداث نیروگاه ۷ مگاواتی شرکت دانش‌بنیان پویا نیرو با حضور وزیر نیرو
در جریان بازدید وزیر نیرو از شرکت دانش‌بنیان «پویا نیرو»، عملیات اجرایی احداث نیروگاه ۷ مگاواتی این مجموعه به‌طور رسمی آغاز شد.
کد خبر : ۲۹۴۹۵۰
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، این پروژه با هدف افزایش ظرفیت تولید برق، ارتقاء پایداری شبکه و کمک به کاهش ناترازی انرژی کشور در دستور کار قرار گرفته است.

وزیر نیرو در حاشیه این مراسم، مجموعه پویا نیرو را نمونه‌ای موفق از یک شرکت دانش‌بنیان دانست که توانسته با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته، ساختار نوآورانه منابع انسانی و مدل‌های تأمین مالی داخلی، نقش مؤثری در توسعه صنعت برق ایفا کند. 

وی اظهار داشت: توانایی اجرای پروژه‌های بزرگ با تکیه بر منابع داخلی در شرایط فعلی کشور، یک مزیت راهبردی است که باید تقویت شود. 

در این بازدید همچنین نخستین آزمایشگاه تست کریپ هادی‌های هوایی در خاورمیانه توسط این شرکت به بهره‌برداری رسید؛ اقدامی که به گفته کارشناسان، گامی مهم در مسیر خودکفایی فناورانه و افزایش کیفیت تجهیزات شبکه انتقال برق به شمار می‌رود.

 شایان ذکر است فناوری تولید نسل جدید هادی‌های هوایی در این شرکت، با هدف کاهش تلفات انرژی در شبکه انتقال طراحی شده و به گفته وزیر نیرو، می‌تواند اثری معادل با احداث چندین نیروگاه جدید در بهره‌وری انرژی کشور داشته باشد.

 در پایان این بازدید، وزیر نیرو بر ضرورت حمایت از ظرفیت‌های تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد و خواستار تسهیل مسیر توسعه و سرمایه‌گذاری در این حوزه شد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر