تعهدات جدید وزیر راه در حوزه حمل و نقل ریلی

به گزارش بورسنیوز، فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی در حین حضور در جمع کارکنان وزارت متبوعش، با اشاره به حواشی مختلفی که وزارتخانه تحت مدیریتش با آن مواجه بوده، بیان کرد: دولت چهاردهم موفق به شکستن تابوها شده و به این موضوع افتخار میکنم. وی ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی در مدت زمان کوتاهی که از آغاز به کار دولت چهاردهم میگذرد، دستاوردهای چشمگیری داشته است.
وی در خصوص پروژه راهآهن میانه- اردبیل گفت: این پروژه که بیش از یک دهه به طول انجامیده، در دولت چهاردهم به مرحله بهرهبرداری خواهد رسید و تا پایان امسال سوت قطار در این خط به صدا درخواهد آمد.
وزیر راه و شهرسازی همچنین به پروژه چابهار- زاهدان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: این پروژه در سالهای گذشته پیشرفت سالانهای کمتر از ۵ درصد داشته است، اما در هفت ماه اخیر تغییرات قابل توجهی را تجربه کرده و امیدواریم تا پایان سال ریل چابهار به زاهدان متصل گردد. در این مدت بیش از ۶۵ کیلومتر از راهآهن چابهار- زاهدان به اتمام رسیده است.
صادق مالواجرد در رابطه با راهآهن رشت- آستارا نیز تصریح کرد: مذاکرات و توافقات متعددی در خصوص این خطآهن صورت گرفته و به لطف پیگیریهای ما، حدود ۳۴ کیلومتر از این پروژه به شرکت روسی تحویل داده شده تا مراحل مطالعاتی و اجرایی آن آغاز شود. هدف ما اتمام تملک اراضی این پروژه تا پایان سال جاری است.
وی در پایان به پروژه راهآهن شلمچه- بصره اشاره کرد و گفت: مینروبی این خط در دولت چهاردهم سرعت بیشتری به خود گرفته و با سفر آتیام به عراق، اقدامات اجرایی لازم را برای قطعهای که مینروبی شده است، پیگیری خواهیم کرد.
منبع: صدای بورس
انتهای پیام/
این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.