ورود نیکلهای بابک زنجانی به عرصه بانک مرکزی

به گزارش بورسنیوز، محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی در مراسم عرضه اوراق صکوک مرابحه ارزی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، اعلام کرد: در حال تلاش هستیم که اوراق مذکور در روسیه نیز منتشر شود، اما در حال حاضر این اوراق فقط در بازار ایران عرضه میگردد. مذاکراتی با یکی دو بانک در روسیه آغاز کردهایم، زیرا در صورت انتشار اوراق در خارج از کشور، لازم است که ریتینگ آن انجام شود. ما ارتباطات اولیه را برقرار کردهایم و امیدواریم این اوراق به سرعت به فروش برسد، اما بعید میدانم که به آن مرحله برسد؛ با این حال، برای اوراق بعدی این برنامه را داریم.
وی همچنین در مورد فروش اوراق در کشورهای عربی توضیح داد: با برخی کشورها همکاریهایی داریم. هفته آینده آقای عراقچی به عمان سفر خواهند کرد و من نیز یک روز قبل از آن با رئیس بانک مرکزی عمان دیدار خواهم داشت. مذاکراتی را آغاز کردهایم و هر زمان که نتایج آن نهایی شد، به اطلاع عموم خواهیم رساند.
فرزین در مورد نیکلهایی که بانک مرکزی از بابک زنجانی دریافت کرده است، اظهار داشت: نیکلها در صندوق خزانه بانک مرکزی قرار دارند و در گمرک نیستند. توافق ما این بوده که نیکلها به فروش برسند و طلب بانک مرکزی پرداخت شود. در مورد تقلبی بودن نیکلها نیز گفت: بانک مرکزی هیچ نظری در مورد ماهیت نیکلها نداشته است. ما از ایشان خواستهایم که نیکلها را خودشان بفروشند و طلب ما را پرداخت کنند؛ هر میزان که از ایشان دریافت کنیم، به قاضی گزارش خواهیم داد.
رئیس بانک مرکزی درباره رمز ارز شخصی بابک زنجانی تصریح کرد: ما هیچگاه نگفتهایم که آن را پذیرفتهایم و چنین موضوعی اتفاق نیفتاده است.
فرزین همچنین به موضوع وام ازدواج اشاره کرد و گفت: سال گذشته از ۲۰۰ همتی که برای وام ازدواج به فرزندآوری اختصاص یافته بود، نظام بانکی ۲۵۰ همت پرداخت کرد که به علت صف طولانی، عملکردی بسیار بهتر از آن عدد داشت. امسال نیز اعدادی مصوب شده است و اگر بیشتر پرداخت نکنیم، قطعاً کمتر پرداخت نخواهیم کرد.
وی افزود: در حال همفکری با همکاران مجلس برای کنترل صف وام ازدواج هستیم و طراحی کارت رفاهی در بانک رفاه را در دست اقدام داریم که به دنبال اتصال آن به وام ازدواج هستیم؛ این گزینه نیز در کنار پرداخت نقدی قرار خواهد گرفت.
منبع: مشرق
این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.
انتهای پیام/



