دستگيري عاملان تهيه فيلم سياه
به گزارش ايسنا، سرهنگ زينلي ـ رييس پليس آگاهي استان يزد ـ در توضيح اين پرونده گفت: رسيدگي به پرونده خانمي كه به زور و با ضرب و شتم مورد تعرض قرار گرفته بود، بلافاصله توسط كارآگاهان جرايم جنايي آغاز شد. در تحقيقات انجام شده شاكي اظهار كرد كه با خانمي به هويت «س ـ ق» كه همسر خود را «ح ـ ه» معرفي كرده دوست بوده كه يك روز همسر وي با من تماس گرفت و عنوان كرد كه حال خانمش بد بوده و تقاضا كرد كه به كمك من او را به بيمارستان ببرد.
پس از مراجعه من به منزلش متوجه نقشههاي شيطانيش شدم كه او با همكاري «ح ـ ن» و «ب ـ چ» با توسل به زور و تهديد مرا مورد آزار و اذيت قرار داده و با تهيه فيلم قصد سوءاستفادههاي ديگري از من داشتند و همچنين تهديد كردند كه در صورت اطلاع به پليس، فيلم تهيه شده را در اختيار ديگران قرار ميدهند.
رييس پليس آگاهي استان يزد گفت: كارآگاهان با توجه به حساسيت موضوع محل اختفاي متهمان را شناسايي و طي يك عمليات ضربتي زن و شوهر جنايتكار را دستگير و در بازرسي از منزل فيلم ذكر شده كشف و ضبط شد و با بررسيهاي به عمل آمده از سيستم مجرمان سابقهدار مشخص شد «س ـ ه» داراي يك فقره سابقه آدمربايي بوده است.
به گزارش اداره اجتماعي پليس آگاهي ناجا، سرهنگ زينلي بيان كرد: در بازجوييها متهمان به بزه انتسابي خويش معترف و پس از تكميل پرونده با صدور قرار قانوني روانه زندان شدند. همچنين تلاش براي دستگيري متهم ديگر همچنان ادامه دارد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
