بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴

شرکت‌های زیرمجموعه "ونفت" از تک محصولی خارج می‌شوند/ تلاش برای وارد کردن دانش تولید کنتور‌های هوشمند

شرکت‌های زیرمجموعه
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنعت نفت گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما برای شرکت سرمایه گذاری این است که شرکت‌های زیرگروه را از تک محصولی خارج کنیم. 
کد خبر : ۲۹۷۳۴۱
نویسنده :
مینا علیزاده


کمال علیپور، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنعت نفت در گفت‌و‌گو با بورس نیوز، اظهار کرد: شرکت سرمایه گذاری صنعت نفت به نظر می‌رسد از وضعیت موجود می‌تواند بیش از این پیشرفت کند و در بازار سرمایه و توسعه کشور فعالیت بهتری داشته باشد.

وی افزود: یکی از برنامه‌های مهم ما برای شرکت سرمایه گذاری این است که شرکت‌های زیرگروه را از تک محصولی خارج کنیم. 

علیپور با اشاره به برنامه‌های آتی بیان کرد: ما برنامه‌های بلندمدت و کوتاه مدت داریم. برنامه کوتاه مدت این است که در شرکت اوج به سمت فرودگاه‌های دیگر برویم. به سمت فرودگاه‌های دیگری مانند مشهد، کیش، شیراز، تبریز و عسلویه و حتی فرودگاه پیام رفتیم که به فوریت امسال انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنعت نفت در این باره ادامه داد: در بلندمدت نیز در برنامه داریم که فرودگاه امام را علمی‌تر پیش می‌بریم. در قالب BOT ورود می‌کنیم و در این زمینه حدود ۱۰ میلیون یورو هزینه می‌کنیم تا شرایط سوخت رسانی به هواپیما را تسهیل‌تر کنیم. 

وی توضیح داد: در بلندمدت همچنین، می‌توانیم شرکت اوج را به سمت ایرلاین پیش ببریم و این خبر خوبی برای شرکت سرمایه گذاری صنعت نفت و صنعت هوایی است که با تامین مالی خوب، تفاهمنامه‌ای نیز منعقد کردیم. 

وی افزود: شرکت‌های دیگر ما مانند تجهیز توسعه به صورت دانش بنیانی وارد می‌شود و هدر رفت گاز فلر را جمع کرده و به گاز تبدیل می‌کند تا بخش عظیمی از ناترازی گاز به عهده بگیرد. 

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه تجهیز ناوگان، شرکت تجهیز توسعه در حال حاضر ۴۰ دستگاه برای حمل کپسول گاز اتان خوراک پالایشگاه‌های امیرکبیر را با هزینه ۲۰ الی ۳۰ میلیاردی تهیه کرده است.

مدیرعامل "ونفت" گفت: شرکت دیگر، شرکت تجهیز کنترل گاز اکباتان است. قرارداد این کار منعقد شده و ما به عنوان کاربر و اپراتور گاز هوشمند از سوی وزارت نفت شناخته شدیم.

وی گفت: در برنامه هفتم توسعه ۳۳ میلیون خانوار ایرانی باید کنتور خود را تغییر دهند. ما در حال وارد کردن خط تولید و دانش آن هستیم تا بتوانیم سهم بزرگی در تولید کنتور‌های هوشمند داشته باشیم.

مدیرعامل "ونفت" بیان کرد: شرکت ره گستر نیز یک شرکت عظیم عمرانی در صندوق بازنشستگی صنعت نفت است. قرارداد‌های خوبی منعقد شد و امیدوار هستیم که این شرکت را به جایگاه اصلی خود برسانیم.

وی با اشاره به شرکت دیگر "ونفت" ادامه داد: شرکت سوخت رسانی پتران نیز در تهران ۱۸ جایگاه دارد و جزو شرکت‌های بزرگ تهران است. ما برای برندساز‌ی پتران، تجهیز ناوگان و نیز شناسایی این برند در سراسر کشور تلاش می‌کنیم. به عبارتی در برنامه داریم که پتران در سراسر کشور جایگاه سوخت داشته باشد.

علیپور درخصوص احداث پالایشگاه‌های نفت گفت: اقدام دیگری که سرمایه گذاری صنعت نفت انجام داد، ساخت پالایشگاه‌های نفت است. 

امروز کشور به پالایشگاه‌های کوچک نیاز دارد. باید به سمت ایجاد پالایشگاه‌های کوچک برویم. ما قرارداد را منعقد کردیم، دیروز جلسه‌ای با سرمایه گذاری اهداف نیز برگزار کردیم. پس از دریافت سهمیه خوراک نفت سنگین به سمت تولید بنزین، مازوت و گازوئیل خواهیم رفت.

مدیرعامل "ونفت" با اشاره به تاثیر این شرکت بر بازار سرمایه عنوان کرد: ما می‌توانیم بر شاخص کل بازار تاثیرگذار باشیم. ما باید مردم را امیدوار کنیم که نقدینگی‌های خود را در جهت توسعه و زیربنایی کشور سرمایه گذاری کنند.

وی ادامه داد: نگاه ما این است که از فرصت‌ها حمایت کنیم. شاید تحریم یک چالش باشد، اما در تحریم‌ها باید فعالیت کرد که از تله تحریم خارج شویم. اگر جسورانه وارد شویم، می‌توانیم بر تحریم‌ها غلبه کنیم. تورمی که در حال حاضر وجود دارد ناشی از بخش بزرگی از تحریم است. 
شرکت‌های ما باید طبق برنامه پیش بروند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر