بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱

دامنه نوسان ۵ صندوق سرمایه‌گذاری به ۳ درصد کاهش یافت

دامنه نوسان ۵ صندوق سرمایه‌گذاری به ۳ درصد کاهش یافت
دامنه نوسان قیمت صندوق‌های سرمایه گذاری املاک و مستغلات کاهش یافت.
کد خبر : ۲۹۷۶۹۱
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، به نقل از اقتصاد آنلاین، پس از اعلام مدیریت عملیات بازار ابزار‌های نوین مالی شرکت بورس در خصوص ابلاغیه ۶ مرداد سازمان بورس، دامنه نوسان قیمت صندوق‌های سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات در بازار صندوق‌های قابل معامله بورس از روز شنبه ۱۱ مرداد از مثبت و منفی ۱۰ به ۳ درصد کاهش یافت. 

صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات (REIT) نوعی از سرمایه‌گذاری است که به افراد این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به خرید مستقیم ملک، در بازار املاک و مستغلات سرمایه‌گذاری کنند. این صندوق‌ها با جمع‌آوری سرمایه از سرمایه‌گذاران مختلف، املاک و مستغلات را خریداری کرده و از طریق اجاره یا فروش آن‌ها سود کسب می‌کنند. سپس این سود بین سرمایه‌گذاران توزیع می‌گردد. 

در حال حاضر ۵ صندوق املاک و مستغلات با نام‌های صندوق‌های ارزش مسکن، امین شهر، دانیک، مالک آتیه و کاشانه در بازار سرمایه فعال هستند.

 

 

انتهای پیام/

این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر